Geriausi pasiūlymai tiems, kurie planuoja stovyklauti gamtoje

Planuojate stovyklauti gamtoje? Neturite palapinės, miegmaišio, čiužinio, šaltkrepšio ar kito išvykai būtino atributo? O galbūt šią vasarą sau pažadėjo būti aktyvūs, todėl ieškote, kur įsigyti naują dviratį, riedučius, paspirtuką, irklentę ar valtį? Puslapyje Akcijos.lt rasite parduotuvės SENUKAI prekių katalogą „Namini“, kuriame gausu puikių nuolaidų įvairiausioms vasariškoms prekėms. Stovyklavimo patirtys, keliavimo gamtoje istorijos – viskas vienoje vietoje. Tad jeigu vasariškus orus norite išnaudoti visu šimtu procentų, SENUKAI akcijos – kaip tik jums.

Gurmaniški skanėstai iš skirtingų Europos šalių

Koks gi laisvalaikis gamtoje be skanių užkandžių, tiesa? Žinoma, visada galima nusipirkti įprastų traškučių ar riešutų su prieskonių apvalkalėliu. Vis dėlto, jeigu trokštate kažko labiau gurmaniško, birželio mėnesio MAXIMA akcijos – kaip tik jums.

Šis birželis, MAXIMA parduotuvėse, yra paskelbtas Europos mėnesiu. O tai reiškia, kad šio tinklo parduotuvių lentynose rasite galybę įvairiausių įdomybių: itališki sūriai, ispaniški kumpeliai, prancūziški pyragaičiai, graikiškos alyvuogės – pirštus galima apsilaižyti. Beje, parduotuvėse rasite ir dar neragautų traškučių, guminukų, užtepėlių ir pan.

Puikios nuolaidos saulės kosmetikai

Jokia čia paslaptis, nors saulė mus ir džiugina, jos aštrių spindulių reikia saugotis. Tad primename dermatologų ir kosmetologų raginimus odą teptis SPF kremais. Akcijos.lt polapyje „Grožis ir sveikata“ rasite daug nuolaidų katalogų, kuriuose saulės kosmetikai taikomos puikios nuolaidos. Tad perverskite EUROKOS, DROGAS, EUROVAISTINĖ, BENU, CAMELIA ir kitus leidinius. Išsirinkite labiausiai viliojantį pasiūlymą – oda jums tikrai atsidėkos.

Nuolaidos sodo ir daržo prekėms

Jau įžangoje užsiminėme, kad vasara – tai ne tik laisvalaikio gamtoje, bet ir darbų sode bei darže metas. Jaučiatės pasimetę darbų sūkuryje? O gal pritrūko tam tikrų įrankių? Puslapyje Akcijos.lt rasite parduotuvės MOKI VEŽI leidinius. O ten – galybė naudingos informacijos. Nuo sodininko kalendoriaus (puikūs patarimai, ką ir kada daryti), iki įvairiausių akcijų.

Nuolaidos daugiametėms gėlėms, sodo įrankiams ir žoliapjovėms, trąšoms, laistymo reikmenims, netgi sodo baldams – viskas vienoje vietoje. Tad jei jums aktualūs pasiūlymai sodo ir daržo reikmenims, užsukite į Akcijos.lt

Lauko baldai, batutai ir sėdmaišiai – pigiau

Iki 55 proc. nuolaida lauko baldams, batutams ir sėdmaišiams. Skamba viliojančiai? Tai parduotuvės JYSK pasiūlymas. Jų birželio mėnesio kataloge puikuojasi žavingi pinti krėslai ir staliukai, lauko sūpuoklės, mediniai baldai terasai ar balkonui, sodo pavėsinės. Taip pat įvairaus dydžio batutai, pripučiami vandens baseinai, sėdmaišiai, iškylavimo prekės ir kt. Viskas, ko reikia šiltuoju sezonu!