Pasak NT vystymo bendrovės ,,VA invest“ direktoriaus Vlado Kojalos, įsigijus sklypą buvo priimtas nestandartinis sprendimas pasiūlyti Vilniaus rinkai unikalios koncepcijos, nišinį, kitokį NT projektą, orientuotą į negausią kaimynystę, privatumą, ir į tai, ko nėra Žvėryno rajone. Dažnai šioje vietoje galima rasti naujos statybos daugiabučių projektus, tačiau naujos statybos kotedžai Žvėryne išimtis.

NT projektas „Lūšių namai“

,,Mūsų projektas išskirtinis, tik keturi pastatyti kotedžai, puikiai tinka ieškantiems trijų-keturių miegamųjų būsto su erdvia svetaine, nes tokių pasirinkimų rinkoje yra labai mažai. Kitas privalumas – nereikia pirkti iš brėžinių, projektas baigtas, pirkėjai gali įsigyti būstą iš karto ir pradėti įrengimo darbus pagal savo individualius poreikius“, komentavo V. Kojala.

Maksimaliam komfortui – 3 aukštai ir individualios erdvės

Projekto investicijų suma viršija 1,8 mln. Eur. Didelis dėmesys skirtas individualioms erdvėms bei unikaliems architektūros sprendimams įgyvendinti. ,,Lūšių namų“ projekto kotedžai yra net 118–135 kv. metrų ploto, nestandartinio išplanavimo, suteikiant galimybę įsirengti erdves taip, kad jos geriausiai tarnautų šeimos poreikiams ir komfortui, todėl pirmame aukšte numatyta didelė svetainė su privačia terasa, antrame aukšte galima įrengti 2–3 miegamuosius vaikams, o trečią skirti prabangiam miegamajam tėvams arba vaikui paaugliui.

NT projektas „Lūšių namai“

Didžiausiame kotedže iš viso numatyti 5 kambariai, pirmame ir kituose aukštuose taip pat yra galimybė įsirengti erdvias drabužines. Trečias kotedžo aukštas gali būti ir kaip individuali darbo kabinetui skirta erdvė. Kad būtų patogu visiems šeimos nariams, numatyti net keturi sanitariniai mazgai su skirtingais išplanavimais, stilingomis aukštomis lubomis, natūraliu apšvietimu. Tai didelis privalumas daugiavaikėms šeimoms, kai visi vienu metu ryte skuba pasiruošti į ugdymo įstaigas ir darbą.

NT projektas „Lūšių namai“

Erdvės jaukių namų kūrimui – nuo terasos iki aukštų, virš 4 metrų, lubų

Itin šviesūs kotedžai pasižymi nestandartiniu išplanavimu ir sprendimais. Holas virš laiptų suteikia prabangos, o stoglangiai natūralios šviesos ir jaukumo. Išskirtinės kokybės medžiagos ir įranga naudojamos visose projekto erdvėse.

NT projektas „Lūšių namai“

Projekto rinkodarą ir pardavimus koordinuojančios įmonės ,,RSM“ vadovės Olgos Lapinskės teigimu, vienas ryškiausių akcentų labai aukštos lubos, kurios skirtinguose aukštuose siekia nuo 2,90 iki 4,30 metrų. Prabangos, jaukumo ir šviesos įspūdį sukuria dideli vitrininiai (ypač viršutiniame aukšte) panoraminiai langai, iš kurių atsiveria nuostabus peizažas į Žvėryną ir televizijos bokštą.

NT projektas „Lūšių namai“

Dar viena erdvė, kurioje yra puiki galimybė realizuoti idėjas ir įgyvendinti poilsio oazę, – privati 17 kv. m. azijietiško tipo terasa, į kurią išeinama tiesiai iš erdvios svetainės. Įrengiant terasas buvo pritaikyti analogų neturintys sprendimai. Atskira konstrukcija suteikia galimybę pajusti erdvę, individualumą, o permatoma stiklo stogo danga – romantikos ir jaukumo pojūtį stebint dangų. Į kiekvieno kotedžo terasų kompleksinius sprendinius investuota apie 70 000–75 000 eurų. Privačioje terasoje yra galimybė pastatyti stilingus lauko baldus, puoselėti gėlynus, susikurti aplinką, kurioje bus gera leisti laiką saulėtais vasaros rytais ir pasitikti spalvotus rudens vakarus.

NT projektas „Lūšių namai“

Žaliuojanti, jauki ir privati teritorija

Projekto teritorija – uždara ir apželdinta, įrengtos parkavimo vietos, kiemo apšvietimas. Daug dėmesio skirta erdvių puoselėjimui. Pasodinta apie 100 medelių ir apie 100 augalų. Į žaliąsias zonas investuota apie 25 000 eurų. Panaudotos modernios detalės – olandiškos specialaus betono trinkelės – lengvos, lanksčios, pagamintos iš natūralių mineralinių žaliavų, nenublunkančios, su 3D atspaudais.

NT projektas „Lūšių namai“

Įrengta lauko vaizdo stebėjimo sistema, kuri leidžia gyventojams nuotoliniu būdu stebėti 4 vietų privačią automobilių stovėjimo zoną. Automatinių vartų atidarymas bus susietas su mobiliojo ryšio priemonėmis ir nuotolinio valdymo pulteliais.

NT projektas „Lūšių namai“

Prestižinė vieta šalia miesto centro

,,Tai aukso vertės vieta, kai aktualu, jog vaikai galėtų ugdymo įstaigas, būrelius pasiekti pėsčiomis. Taip visa šeima sutaupo ne tik laiko, išlaidų, bet ir gali gyventi komfortiškiau, centrinėje Vilniaus dalyje, be nuolatinio skubėjimo, stovėjimo kamščiuose ir važinėjimo dirbant vairuotojais, kai reikia vežti vaikus į mokyklas ir būrelius. Čia pat – aktyviems žmonėms svarbios laisvalaikio ir pramogų, apsipirkimo, sporto vietos – nuo prekybos centro ,,Panorama“ iki ,,Forum Palace“ ir ,,Vaikų ir jaunimo centro“, taip pat restoranai, Vingio parkas, Konstitucijos prospektas su verslo centrais. Ši Žvėryno vieta turi savo privalumų ir žavesio, nes šalia namų – visa infrastruktūra“, komentavo O. Lapinskė.

NT projektas „Lūšių namai“

Atvirų durų dienomis – specialūs pasiūlymai

Nuostabi vieta, prabanga ir kokybė atvykite apžiūrėti kotedžus ir išsirinkite savąjį. Projekto komanda gali pasirūpinti kotedžų įrengimu nuo dizainerio paslaugų iki visų pageidaujamų detalių. Atvirų durų dienų metu laukia specialūs ir išskirtiniai pasiūlymai. Prestižinė vieta, vienas geriausių Vilniaus rajonų ir privatūs kotedžai jau laukia savo šeimininkų!

Kviečiame registruotis telefonu: +37063817806