Net ir įsibėgėjus birželiui, dar galima pigiai nuskristi į elegantiškąjį Stokholmą ar pasigrožėti nuostabiais Norvegijos fiordais.

Bene pigiausias variantas gamtos mylėtojams – tai „Wizzair“ avialinijų siūlomi pigūs skrydžiai į įvairius Norvegijos miestelius. Pavyzdžiui, pasigrožėti Alesundo mieste esančiais fiordais, originalia Art Nouveau architektūra ar pakopinėti po didingas Sunnmore Alpes galima vos už kelis šimtus litų (kaina liepos mėnesį į abi puses).

Trokštantiems ne tik pasigrožėti gamta, bet ir pažinti Norvegijos miestus, „Wizzair“ liepą siūlo pasižvalgyti po viduramžių sostinę Trondheimą, trečią pagal dydį šalies miestą su autentiška medine architertūra vos už pusantro šimto litų. Tiesa, reikia nepamiršti avialinijų imamo administracinio mokesčio (25 litai bilietui), tačiau net ir jį priskaičiavus kaina nėra didelė.

Norintiems pigiai nuvykti į Stokholmą taip pat reikėtų nesnausti – „RyanAir“ avialinijos vis dar siūlo maršrutą Kaunas – Stokholmas – Kaunas vos už kelis šimtus litų liepos pabaigoje – rugpjūčio pradžioje. Oslas skrendant „RyanAir“ tokiu metu taip pat pasiekiami už truputėlį daugiau nei 200 litų. Žinoma, taip pat reikia nepamiršti, kad nuo Skavstos ir Rygge oro uostų iki miesto centro teks važiuoti autobusu, kuris atsieis beveik 200 kronų (apie 100 litų), kadangi Skandinavijos miestai – vieni brangiausių Europoje.

Neskubantiems ir ilgai planuojantiems atostogas keliautojams pigių skrydžių bendrovė „RyanAir“ taip pat turi viliojančių pasiūlymų – perkant bilietus dabar, galima rudens pradžią sutikti Paryžiuje išleidus vos truputį daugiau nei 200 litų, į Milaną – apie 300 litų (į abi puses).

Žinoma, dauguma keliautojų vis dar bando spėti suplanuoti savo vasaros atostogas ir kainos nuolatos kinta, todėl norintieji vasarą pasigrožėti Skandinavijos miestais ir gamta turėtų skubėti ir prisiminti, kad reklamose nurodytos skrydžių kainos po kelių dienų gali šoktelti iki kelių šimtų litų.