Nors Lietuvos pajūrio paplūdimiai ne gimtadienio erdvė, koks nors atrakcionų parkas ar „Marvel“ filmų filmavimo aikštelė, čia alinančių karščių įkarštyje laksto Žmogus voras. Tik, priešingai nei įprasta šiam superherojui, gelbėjančiam visuomenę nuo blogio, pajūryje vikriai besisukiojantis Žmogus voras pats tampa blogiuku – nelegaliai prekiauja čeburekais.

Užfiksuotais šio lietuviškojo „superherojaus“ kadrais vienoje privačioje „Facebook“ grupėje, pavadinimu „Karantino kuchnia“, dalijasi jos narė Kristina Binkienė. Ji pasakoja, kad šaltkrepšio turinį pardavėjas pristato kaip „karšti Žaros čeburekai“. Pasak moters, Žmogų vorą pamatę vaikai krykštauja ir skuba fotografuotis. Į K. Binkienės nuotraukas sureagavusi kita grupės narė patikino, kad viena moteris šiam prekeiviui net sumokėjo 2 eurus, kad šis leistų su jos vaikais nusifotografuoti.

Tad jei lietuviškasis Žmogus voras neišparduos visų čeburekų, kuriuos, kaip įprasta šios vietos išnešiojamajai prekybai, jis nešiojasi mėlyname šaltkrepšyje, tai bent nuotraukų socialinėje erdvėje ir mažamečių vaikų tėvelių telefonuose tikrai netrūks. O galbūt pavyks užsidirbti vien iš jų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją