Muzikos atlikėjos atvyko į Molėtus ir ruošėsi privačiam koncertui, kai staiga kilo nesuvokiamo stiprumo audra. Vaizdo įraše matyti, kaip stichinis reiškinys niokoja viską aplink: scenoje esanti aparatūra žliaugte žliaugia, šalimais palapinė jau suplėšyta į skutelius, vėjas nešioja atplaišas, kol merginos skubiai renkasi aparatūrą, savuosius instrumentus.

Kitame vaizdo įraše matyti nuo žemės jau besikelianti didžiulė, renginiams skirta palapinė, tuo metu buvusi priešais atlikėjų sceną.

Grįžusios į patalpą menininkės savo drabužius tiesiog gręžia rankomis, o apie nuostolius, kuriuos patirs dėl aparatūros apliejimo vandeniu, sako nė nenorinčios pagalvoti. Trečiadienį „Electric ladies“ vadybininkė ir smuikininkė Gerda Songailė „Delfi“ pasakojo, kad dalis koncertams būtinų priemonių nukentėjo labai stipriai:

„Dar neaiškūs nuostoliai. Scenoje visa aparatūra buvo ne tik mūsų. Kaip baigėsi aparatūros savininkams, nežinau. Bet mūsų kompiuteriui jau viskas. Ir mano smuikas koncerto metu paskutiniame kūrinyje atsijungė. Tai dabar važiuosiu į studiją tikrinti, ar veikia. Ir kaip su smuikų pedalais – dar neaišku“, – audros padariniais dalinosi moteris.