„90 proc. noro ir 10 proc. pinigų“, – štai tokį būdos gaminimo receptą juokaudamas atskleidžia Mindaugas. Vis dėlto, savo darbo vyras nesureikšmina ir sako, kad yra auksinių rankų meistrų, kurie daro dar gražesnius dalykus.

„Pats gyvenime esu pardavimų vadybininkas tvirtinimo detalių srityje, ir darau tai, ką geriausiai moku ir suprantu. Čia tik mano laisvalaikio užsiėmimai“, – sako jis.

Tiesa, šį savo darbą jis vadina ne būda, o nameliu-vasarnamiu augintiniams. Namelį jis padovanojo Vakarų Škotijos ir Norvidžo terjerų veislynui „Snoudonija“, nes, kaip sako vyras, jo veisėja labai padėjo auginant šiuos nuostabius šunis.

„Vienoje nuotraukoje laimingi visi keturi naujakuriai. Namelis buvo pagamintas iš medžiagų likučių, likusių nuo statybų. Darbas truko keletą vakarų“, – sako Mindaugas.
Būda

Ir tai ne vienintelis kartas, kai vyras, užuot kažką pirkęs, nusprendė neišlaidauti ir darbus atlikti savo rankomis. Konkurse jis taip pat pasidalino savo gaminto fontano nuotraukomis – jo įrengimas iš viso kainavo 150 eurų.

„Fontano idėja gimė sėdint terasoje. Pagalvojau: kažko trūksta šitam sklypo kampe. Kitą dieną jau buvo iškasta duobė ir nupieštas pradinis eskizas. Tiesa, eigoje projektas keitėsi net keletą kartų. Paprasta konstrukcija, baseinas išklijuotas plytelėmis ir uždengtas grotelėmis, ant kurių užpilti dekoratyviniai akmenėliai. Vidury stiklo plokščių – konstrukcija, per kurią iš viršaus bėga vanduo, krenta žemyn ir per akmenėlius patenka į baseiną. Vandenį varinėja siurblys, esantis baseine po vandeniu“, – aiškina vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)