Dangus bus nepastoviai debesuotas, todėl oras neįkais tiek daug kaip pastarosiomis dienomis. Aukščiausia oro temperatūra pasiskirstys tarp 22 ir 27 laipsnių šilumos.

Penktadienio naktis nusimato giedra, tik iš vakaro rytiniuose rajonuose bus užsilikęs vienas kitas debesis. Vėjas išliks panašus kaip ketvirtadienį, vakarinių krypčių, 7–12 m/s. Nakties temperatūra bus vos vėsesnė ir termometro stulpelis nenukris žemiau 12–17 laipsnių šilumos.

Penktadienio dieną bus mažai debesuota, daugelyje rajonų be lietaus, tačiau Šiaurės Lietuvoje kai kur gali trumpai palynoti. Vėjas išliks vakarinių krypčių, vidutinio stiprumo. Nors dieną saulės spindulių neužstos saulė, oras per daug neįkais. Aukščiausia temperatūra bus 22–27 laipsniai, o pajūris išliks visai vėsus, ten termometrai nepakils aukščiau 20 laipsnių atžymos.

Savaitgalį daugelis rajonų turėtų sulaukti trumpo, bet ne smarkaus lietaus. Karščiai siekiantys 30 laipsnių bent trumpam iš Lietuvos pasitrauks. Temperatūra tiek naktimis tiek dienomis išliks panaši kaip ir penktadienį.