Daugiau giedresnio dangaus plotų išsilaikys pietvakariniuose rajonuose. Popietę didesnėje šalies dalyje šie debesys barstys trumpalaikio pobūdžio lietų. Dažniausiai jis lankysis šiaurinėje ir rytinėje šalies pusėje. Kai kur palis gana intensyviai, sugriaudės ir perkūnija. Didesnę dienos dalį dvelks nestiprus, daugiausia šiaurės vakarų krypties vėjas. Vis tik su aktyvesniais debesimis trumpalaikiai sustiprėjimai iki 14 m/s yra galimi. Temperatūra mažai kuo skirsis nuo praėjusių dienų ir popietę sušils iki 23–28 laipsnių.

Pirmadienio naktį debesys ims nykti, daugės giedresnio dangaus plotų. Lietaus tikimybė sumažės, nebent pirmomis nakties valandomis dar iškris lašas kitas iš besisklaidančių debesų. Vėjui nurimus kai kur pažeme nusidrieks rūkas. Žemiausia temperatūra pasiskirstys tarp 12–17 laipsnių.

Pirmadienio dieną vėl kiek daugiau įtakos orams turės aukštesnio slėgio laukas. Nors debesuotumas ir toliau bus nepastovus, tačiau trumpalaikis ir jau mažesnio intensyvumo lietus apsilankys tik vietomis. Išliks nestiprus ir pastovios krypties nerandantis vėjas. Oras popietę turėtų vėl įšilti iki 25–30 laipsnių.