Penktadienis Palangoje nusimato šiltas ir saulėtas. Vidurdienio oro temperatūra – apie 21 laipsnį, vakarop, apie 21 valandą, numatoma 18 laipsnių šiluma.

Šeštadienio rytas – jau šiltas pajūryje: 9 val. ryte numatoma 20 laipsnių šilumos, o iki 15 valandos jau gali sušilti ir iki 23 laipsnių. Šiek tiek debesų, tačiau saulėta ir be lietaus. Šeštadienio vakaras – šiltas ir saulėtas, 21 val. prognozuojama 20 laipsnių šilumos.

Sekmadienis Palangoje taip pat numatomas vasariškai šiltas – saulėtas be debesų rytas žada 19 laipsnių šilumos, įsidienojus šils iki 23, vakarop – pora laipsnių mažiau, 21 laipsnis šilumos.

Tuo tarpu Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos (LHMT) specialistai turi džiugių žinių dėl vandens temperatūros savaitgalį Baltijos jūros pakrantėse.

Baltijos jūra

„Dabar turime apie 21–22 laipsnius jūroje. Panašu, kad savaitgalį išsilaikys apie 21 laipsnį. Neturėtų kilti, dėl to, kad turėsime šiaurės vakarų vėją ir temperatūra labai panaši, apie 21 laipsnį. Manau, kad ir bus tokia tiek oro, tiek vandens, neturėtų būti kažkokio tendencingo mažėjimo ar didėjimo. Vandens temperatūra išliks panaši, apie 21 laipsnį, galbūt dieną kai kuriose pakrantės vietose gali būti 22. Tikrai malonus vanduo maudytis“, – penktadienį „Delfi“ portalui komentavo LHMT specialistė.

Orus realiu laiku ir prognozę kas valandą visoje Lietuvoje galite matyti ČIA.