Religinės tematikos spektaklyje vaidinusi mergina patyrė traumų: „Turėjau įkūnyti išprotėjusią burtininkę. Po pasirodymo kojas nusėjo mėlynės ir žaizdos.“ Pati atlikėja tikina, jog tai malonios pasekmės: „Repeticijų buvo nemažai, tad ant mėlynių teko sukiotis ir sukiotis. Nors buvau su pėdkelnėmis – nepadėjo. Tai nesvarbu, man rūpėjo rezultatas.“ Laimė, mėlynes atpirko pagyros. „Lietuvos balso“ dalyvė tvirtina, jog jos vaidyba ir įsijautimas sulaukė komplimentų.

„Šių transliacijų labai laukiu, bet nesijaudinu. Vakar vienas priešininkas iš mūsų komandos klausė: „Ką išskirtinio pademonstruosiu?“ O aš aš atsakiau: „Man nieko nereikia, aš ir taip išskirtinė.“ Pažiūrėjo, nesuprato. Pagalvojo, kad kažkokia pasikėlusi“, – juokiasi pašnekovė. Indrė teigia, jog nenori būti negandų pranašė, bet Benui ir jų duetui nepiešia projekto pabaigos.

Indrės ir Vlado pasirodymas „Lietuvos balso“ finalinėje kovoje jau šį sekmadienį 19:30 val. per LNK tiesiogiai iš „Teatro arenos“!

#VisosEmocijos



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)