Mokytojas gali likti be mokinio finale

„Kryžminių dvikovų“ principas – iššūkis, kurį, pasirinkęs vieną iš savo komandos dalyvį, mokytojas meta kitam mokytojui. Sprendimas atsakant į iššūkį bus ypač atsakingas: mokytojai turės gerai pasukti galvas, ar turi iššūkio vertą dalyvį. Kadangi dalyvių likimą po kryžminės dvikovos spręs tik žiūrovai, kiekvienas mokytojo sprendimas bus be galo rizikingas – pralaimėję visus iššūkius, jie gali tiesiog likti be dalyvių finale, rašoma LNK pranešime spaudai.

Išskirtinė patirtis balsuojant

„Lietuvos balso“ vyriausiasis prodiuseris Gediminas Jaunius ragina projekto fanus pasinaudoti unikalia dalyvavimo balsavime galimybe.

„Galiu drąsiai sakyti: tokios intrigos „Balse“ dar neturėjome. Kas pateks į finalą, šiais metais spręs 101-as gyvai Klaipėdos „Švyturio“ arenoje „Kryžmines dvikovas“ stebėsiantis žiūrovas – tai tarsi prisiekusieji, kurie įvertins, kurio mokytojo dalyvis laimi dvikovą. Šia proga pasinaudoti kviečiame kiekvieną, su sąlyga, kad bus nešališkas – tam registruojantis prašysime užpildyti nešališkumo deklaraciją, kurioje patvirtinsite, kad neturite jokių ryšių su dalyviais ar mokytojais, taip pat svarbu, kad galėtumėte dalyvauti pačiame renginyje gyvai“, – aktyviai dalyvauti jau kitą savaitę vyksiančiuose „Kryžminių dvikovų“ filmavimuose kviečia G. Jaunius.

„Kryžminių dvikovų“ filmavimai Klaipėdos „Švyturio arenoje“ vyks jau sausio 22 d., 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją