Įspūdingą šventinį vakarą gyvai arenoje stebės ne tik tūkstančiai projekto gerbėjų, bet ir būrys žvaigždžių – specialiai jiems įrengtas VIP sektorius prie pat finalo scenos. Nutiestu raudonu kilimu šį vakarą žengė ne vienas muzikos ir šou pasaulio veidas: buvęs projekto mokytojas Aleksandras Ivanauskas-Fara, prodiuseris Deividas Zvonkus su žmona Katažina, grupių „Žemaitukai“ ir „8 Kambarys“ nariai, atlikėja Nombeko Augustė, nuomonės formuotoja Indrė Burlinskaitė-Vaisieta su vyru Liudu ir daugelis kitų.

Išskirtinius įvaizdžius ant raudonojo kilimo šį vakarą demonstravo ir projekto vedėjai Rolandas Mackevičius ir Eglė Jurgaitytė bei šio sezono mokytojai: Benas Aleksandravičius, Nomeda Kazlaus, Vaidas Baumila bei Gabrielė Vilkickytė – būtent jie šį vakarą atidarė projekto finalą su įspūdingu muzikiniu pasirodymu.

„Finalas bus žvėriškas“, - vilkintis išskirtinį kostiumą žadėjo Rolandas Mackevičius.

Raudonojo kilimo fotogalerija:

Didžiojo finalo metu paaiškės ne tik projekto nugalėtojas, bet ir bus atskleisti naujojo „Lietuvos balsas“ solistų sezono projekto mokytojai. Finalas vyksta Kauno Žalgirio arenoje ir tiesiogiai transliuojamas per LNK.