Ekstravagantiškos išvaizdos mergina susikeitė gyvenimais su Egle iš Ąžuolų Būdos kaimo. Kol Pelenė Eglė mėgavosi pramogomis: pasivažinėjimu keturračiais, garso įrašais įrašų studijoje ir šokiais bei grožio meistrų ritualais, Senjasai teko tikras iššūkis – suvaldyti nepaklusnų žirgą, tampyti sunkiausias vandens bačkas, pareikalavusias kelių dailių nagučių lūžių.

Tačiau viena užduotis pareikalavo ne tik beprotiško susikaupimo, bet ir motiniškos meilės, privertusios merginą apsiašaroti, rašoma pranešime spaudai.

„Perskaičiusi Pelenės paliktą laišką supratau, kad man teks pakeisti sauskelnes mažai ožkytei, prakirpus skylutę uodegai... Pradžioje nesupratau, kur tą skylę reikės kirpti, bet pagalbininkas Ąžuolas viską paaiškino. Vėliau reikės ją pamaitinti, čia neturėtų būti sunkumų“, – dar su iššūkiu nespėjusi susipažinti kalbėjo atlikėja.

Atlikėja Senjasa

Tačiau su iššūkiais ji visgi susidūrė. Prireikė nemažai laiko, kad mažoji padauža Sraigė prisileistų nepažįstamąją ir būtų leidžiama pamaitinti, o kai tai pavyko padaryti, mergina apsiašarojo.

„Vau, geras! Matai kaip vizgina uodegą? Labai geras jausmas, atrodo, kad maitinu savo vaiką ir pagaliau pavyko, tuoj apsiašarosiu“, – džiaugsmo neslėpė Senjasa.

Dar daugiau iššūkių ir netikėtų merginų apsikeitimų realybės šou „Pelenė Princesė“ – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 20.30 val. per LNK. Išankstinės premjeros – antradieniais bei ketvirtadieniais per LNK.LT

Kaip Senjasai teko Sraigei pakeisti sauskelnes:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją