Anot vyro, sykį važiuodamas pro miestelį jis pastebėjo, kad čia nieko panašaus nėra ir tiesiog pamatė galimybę kažką sukurti.

„Visų pirma, man labai patinka kebabai. Patinka ir picos, dėl to atsirado ir picerija“, – apie kitą savo verslą užsiminė Ąžuolas Žvagulis.

Verslus vyras prasitarė, kaip atsirado mintis kebabinę steigti būtent Sudervėje.

„Važiavau pro čia, o čia nieko nėra“, – sakė jis.

Ąžuolas laikosi šeimos tradicijų. Kuriant verslą lenkti nugaras prie jo turi ne samdyti darbuotojai, o patys Žvaguliai.

„Viską teko patiems daryti. Aišku, čia toks kuklus, mažas versliukas, tai ir daraisi viską pats, čia nereikia profesionalų“, – pasakojo verslininkas.

Nedidelę kebabinę A. Žvagulis įrengė per itin trumpą laiką.

„Patalpas išsinuomojau prieš metus, tai metus jos stovėjo tuščios. Prioritetas buvo senelių namai. Kai baigėsi tas darbas, greitai susisukome čia ir atsidarėme“, – kalbėjo pašnekovas.


Įrengti nedidelę kebabinę Ąžuolui padėjo ir tėvas Žilvinas Žvagulis, ir žmona Ineta.

„Ineta buvo plauti, ne vieną kartą. Galiu pasakyti, kad tikrai ne tiek, kiek aš buvau senelių namuose. Tėvas padėjo – šios lemputės yra iš jo seno klubo“, – apie kadaise Žilvinui Žvaguliui priklausiusį klubą „Muzikinis angaras“ sakė Ąžuolas.

Ąžuolo Žvagulio verslas iš arti – laidoje „KK2“ per LNK.LT ir LNK eteryje.