Vos atvykęs į Vilnių, Benas išreiškė pageidavimą pasivaikščioti po senamiestį. Dainininkas kartu su savo vadybininku ir gitaristu alpo dėl lietuvaičių grožio ir nesiliovė klausinėti: „Ar visos merginos čia tokios gražios?“ Galiausiai Beną užkalbino praeivė, kuri taip sužavėjo atlikėją, kad šis jai davė savo mobilaus telefono numerį.

Vėliau olandų kompanija nuėjo pasimėgauti lietuviška virtuve. Viename prabangiame restorane svečiai užsisakė keptos duonos su česnaku, kiaulių ausyčių, lietuviško alaus ir, žinoma, cepelinų. „Viskas žiauriai skanu ir labai pigu“, - sakė Benas ir jo kompanija.

Sekmadienio ryte „Pramogų arenoje“ repetuojantys „Lietuvos balso“ dalyviai buvo maloniai nustebinti, nes B. Saundersas su palyda atvyko papasakoti apie savo patirtį muzikiniame projekte. Tačiau kalba sukosi ne tik apie muziką, tačiau ir apie asmeninį gyvenimą.

„Jei norite laimėti „Lietuvos balsą“, nieko nedarykite specialiai. Būkite savimi, o laimėtojais jus padarys žiūrovai, kurie balsuos už jus“, - sakė Benas.

Tatuiruočių meistru anksčiau dirbęs Benas sakė, kad ant savo kūno visur turi tatuiruočių. „Tiek ant galvos, tiek kitur. Mano visas kūnas tatuiruotas. Beje, mano gitaristas turi kūno piešinį ant savo daikčiuko“, - prasitarė svečias iš Olandijos, o susitikime buvę „Lietuvos balso“ dalyviai prapliupo juoku.

Benas jau susitiko ir su dainininke Elvina Milkauskaite, su kuria šįvakar dainuos duetu. „Nesijaudink ir per daug nerepetuok prieš pasirodymą. Pamatysi, viskas bus puiku“, - prieš pasirodymą drąsino balsingasis olandas.

Beje, vaikinas sakė, kad tikrai atvyks į vakarėlį, kuris bus organizuojamas iš karto po „Lietuvos balso“ koncerto. „Mano ir kompanijos skrydis yra ankstų pirmadienio rytą, todėl linksminsiuosi iki nukritimo ir iš vakarėlio skubėsiu tiesiai į lėktuvą. O siausti aš tikrai moku. Patikėkite manimi – apgerčiau kiekvieną iš jūsų“, - šyptelėjo vaikinas.

Šio sekmadienio vakaro verta laukti ne tik dėl B. Saunderso pasirodymo. LNK muzikiniame šou bus itin daug muzikinių numerių, kuriuos paruošė „Lietuvos balso“ mokytojai su savo mokiniais: Violeta Tarasovienė dainuos net su keturiomis savo dainininkėmis, Merūnas trauks melodingąją „Vivere“ su Indre Malakauskaite. Prie „Lietuvos balso“ šokėjų trupės šį kartą prisijungia ir „Show Makers akademijos“ mokytojai.

„Laukia įspūdingas vakaras“, - pažadėjo „Lietuvos balso“ komanda.

Koncerto pradžia 19:30 per LNK ir gyvai Vilniaus „Pramogų arenoje“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją