Lipti, ar nelipti? Ši dilema nedavė ramybės ketvirtadienio vakarą nuotykių parke „Labas” Vilniuje susirinkusiems BTV darbuotojams ir jų šeimų nariams. Atrodo, turėtų būti smagu, bet vien pažiūrėjus į keliolikos metrų aukštyje ant laipynių besikabarojančius žmones galva pradeda suktis… Tačiau pirmųjų iš trasos grįžusių drąsuolių žibančios akys nutraukė visas abejones: vienas po kito visi puolė segtis apsauginius diržus ir klausytis instruktorių apmokymų.

Kol didžioji dalis BTV komandos bandė patys įveikti nuotykių parko trasas, kitiems ekstremalių pojūčių užteko vien stebint, kaip drąsiai kliūtis įveikia jų vaikai. Violetos Mičiulienės sūnus Matas buvo vienintelis, išdrįsęs šokti iš 16 metrų aukščio. „Aš apačioje filmavau, fotografavau, bet vien žiūrint man širdis į kulnus nukrito. Aš pati aukščio bijau net ant taburetės užlipusi, neįsivaizduoju, koks jam turėjo būti jausmas iš ten šokti. Tačiau mes po to kalbėjomės, kad didžiausias laimėjimas yra tai, kad jis įveikė baimę”, - džiaugėsi V.Mičiulienė.

Žinoma humoristė prisipažino, kad jai buvo šiek tiek keista matyti visus kolektyvo narius kartu su savo šeimų nariais, tačiau tokia retai pasitaikanti proga jai buvo labai įdomi. „Paprastai dirbdamas su žmonėmis matai jų pareigas, kažkokį statusą, o ši šventė parodė juos visai kitoje šviesoje. Matai lakstant mažylį ir galvoji, į ką man jis panašus. Manau, kad visiems dirbantiems žmonėms reikėtų pažinti ir kolegų šeimų narius”, - sakė ji.

Kartu su savo vaikais į šventę, nors ir vėluodama, atskubėjo ir Ligita Juknevičiūtė. Atsiprašiusi, kad prieš tai turėjo dalyvauti vaikų mokslo metų pabaigimo šventėje, ji nieko nelaukusi puolė išmėginti trasą. „Reikia naudotis proga”, - šypsojosi ji, ruošdamasi skrydžiui per Nerį.

Tuo tarpu Vitalijus Cololo nutarė šįkart palaikyti kolegas laukdamas jų apačioje. Panašias ekstremalias trasas jis ne kartą yra išbandęs gimtuosiuose Druskininkuose, todėl šįkart verčiau nusprendė pasinaudoti proga pabendrauti su rečiau sutinkamais kolegomis.

Sezono uždarymo akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)