Pagal profesiją D. Meiželytė yra žurnalistė, tačiau žurnalistės duoną ji buvo ragavusi jau seniai.

Donalda ne vienus metus vedė laidas vaikams, dirbo laidoje „Gustavo eniklopedija“. Prisiminusi savo televizijos laidos vedėjos debiutą, ji šypsosi: „Buvo tiesioginis eteris, aš buvau su drakoniuko Dra Dra kauke, kuri atrodė kaip dabartiniai krepšinio komandų talismanai, ir vis tiek vos vos galėjau ką prašlebizavoti iš to jaudulio“.

Pažintinės laidos apie Lietuvą ir jos žmones vedėja tapusi Donalda neslėpė, jog pirmas laidas filmuoti taip pat buvo gana sunku.

„Buvo šalta, paprašiau perfilmuoti pirmos laidos pasisveikinimą. Sakau, kaip baisu - dangus tamsus, niūrus, aš su šilta sportine kaimo apranga, šaliku apsikutojusi, o laida juk vasariška, nuotaikinga, - DELFI pasakojo moteris. - Kadangi važiuojame filmuoti Lietuvos gražių vietų ir žmonių su nameliu ant ratų pavadinimu „Sraigė“, tai turime puikią infrastruktūrą. Ir net nuotekų valymo įrenginius vietinius turime.“

Laida „Gyvenu čia“, anot D. Meiželytės - bus labai pozityvi. Ankstų sekmadienio rytą žmonės su kavos puodeliu rankoje galės pasigrožėti gėriu Lietuvoje.

„Mes metame iššūkį visiems, kurie bamba ir niurzga, kad iš Lietuvos visi tik bėga, viskas blogai ir t.t. Parodysime, kaip žmonės sugeba savo darbu ir gebėjimais susikurti gerbūvį, išpuoselėti aplinką ir džiaugtis tuo su visais“, - savo laidą anonsavo Donalda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)