– Su kokiu jausmu laukiate savo premjeros?
– Su dideliu smalsumu. Negalėčiau sakyti, kad itin jaudinuosi. Šiokios tokios sceninės patirties jau turiu. Studijuojant teatro edukologiją mums tenka daug reikalų turėti su scena – statome įvairiausius teatrinius etiudus, kurių pasižiūrėti ateina ir draugai, ir giminės, žodžiu, visi, kas tik nori.

– Tad serialas jums nėra kažkas labai netikėta?
– Tai mano pirmoji rimta patirtis su profesionaliais aktoriais. Pasibaigus projektui „Kelias į žvaigždes“ buvau pakviestas dalyvauti Arvydo Lebeliūno miuzikle misterijoje „Pranašas“. Teko važinėti po Lietuvą. Čia taip pat buvo nemažai garsių aktorių ir dainininkų.

– Teatro edukologiją pasirinkote metęs teisės studijas. Kodėl?
– Iš tikrųjų teatrą mėgstu jau seniai. Pasirinkęs studijuoti teisę suvokiau, kad tie mokslai – ne man. Jiems reikia nuosekliai ir rimtai atsiduoti. Aš tokios galimybės neturėjau. Todėl nuėjau į Vilniaus pedagoginį universitetą studijuoti teatro edukologijos. Galėsiu būti teatro mokytojas ar aktorius.

– Pirmieji žingsniai seriale buvo nelengvi?
– Jokių didelių problemų nepajutau. Režisierius nupasakodavo būseną, ką ir kaip personažas turi daryti, ir aš suvaidindavau. Pavyko gana lengvai.

– Koks tas jūsų personažas?
– Vaidinu Gustą – turtingų tėvų sūnelį, besimokantį Anglijoje. Jo mama linkusi į alkoholizmą. Gustas – jaunas, šiuolaikiškas ir blaiviai mąstantis vaikinas, tačiau jo gyvenimą krečia tėvų santykiai. Deja, kol kas turėjau labai nedaug galimybių susitikti su tuo Gustu. Tikiuosi, ateityje jį pažinsiu geriau.

– Ar šis vaidmuo jums patiko?
– Patiko. Jau vien dėl to, kad jis yra pirmas toks rimtas mano gyvenime.

– Jums pavyko susibendrauti su kitais aktoriais?
– Visi labai „faini“ žmonės. Ne man aiškinti, kokie jie profesionalai, puikūs aktoriai, bet kartu jie yra labai paprasti, supratingi ir geranoriški žmonės.

– Ar savo ateitį norėtumėte sieti su aktoryste?
– Taip. Muzika yra viena sritis, kurią myliu, o teatras – mano antra meilė, kuria taip pat norėčiau mėgautis.

– Ar tai, kad seniai esate popscenoje, palengvino jums darbą seriale?
– Manau, kad taip. Dainuoti scenoje ir vaidinti – skirtingi dalykai. Man nuo vaikystės scena niekada nekėlė siaubo, visada joje jausdavausi drąsiai.

– Kaip pasikeitė gyvenimas tapus „Pikaso“ grupės nariu?
– Labai pasikeitė. Ir tik į gerąją pusę. Dirbame su tikrais profesionalais, gerai išmanančiais prodiusavimo darbą. Atsiduoti kūrybai ir dirbti tai, ką moku, – man didelis džiaugsmas. „Pikaso“ – mano gyvenime antroji didžioji banga po „Kelias į žvaigždes“.

– Minėjote, kad jūs kitaip gyvenate nei jūsų seriale kuriamas Gustas. Tad kaip?
– Jei trumpai, tai gyvenu labai įdomų, aktyvų ir įvairų gyvenimą, kuris, mano manymu, kasdien atsiskleidžia vis ryškesnėmis spalvomis. Esu laimingas. Tiesa, be muzikos ir studijų jame daugiau nieko lyg ir nėra. Kai randu laisvo laiko, su draugais linksminuosi klubuose ar, kai noriu pabūti atokiau nuo šurmulio, skaitau knygą ar žiūriu filmą.