Asmeninis treneris D. Žičkus šiuo metu jaučiasi esantis itin nepavydėtinoje situacijoje. Jis tikina – ne viskas buvo taip, kad pateikta viešai, ir yra pasiruošęs dar daugiau paslapčių ir kitą istorijos pusę atskleisti pokalbyje su R. Mackevičiumi.

„Nepatogių klausimų“ vedėjas R. Mackevičius neslepia – šį trenerį jis pažinojo anksčiau, ir, pasak jo, tiek pats D. Žičkus, tiek jo mama šiuo metu labai jaudinasi dėl esamos situacijos. O kai susitiko su treneriu ir šis jam parodė visus susirašinėjimus su šiandien jį kaltinančiomis merginomis, pagalvojo, kad reikia tai viešinti.

„Pamačiau, kad yra dar labai daug neatskleistų faktų, kurie susiję su viena ir kita puse. D. Žickus pasakė labai daug intymių dalykų, kurie pradžioje turbūt buvo nutylėti. Tačiau jis nebetyli ir viską sako atvirai bei viešai“, – pasakojo R. Mackevičius.

Istoriją paviešino Skirmantas Malinauskas

Tinklaraštininko Skirmanto Malinausko laidoje neseniai pasirodė 2022-aisiais metais išgarsėjusį dokumentinį serialą „The Tinder Swindler“ primenanti drama. Deja, tokios istorijos persikelia ir į realybę, o šįkart jos herojumi tapo asmeninis treneris Domantas Žičkus. Treniruotis atėjusios, o vėliau į intymius santykius su treneriu įsivėlusios merginos teigė praradusios ne tik pinigus, bet ir likusios psichologiškai sužalotos.

Plačiau apie tai, ką žurnalistui papasakojo su treneriu bendravusios merginos, galite perskaityti ČIA.

Laidą „Nepatogūs klausimai“ su R. Mackevičiumi ir jo pašnekovu D. Žickumi žiūrėkite jau greitai „Delfi Plius“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)