„Šiuo metu per „Delfi TV“ galima išvysti pačias įvairiausias profesijas savo kailiu išbandantį Mantą Stonkų, netrukus į savo namus šiltiems nuoširdiems pokalbiams su žinomais žmonėmis pakvies Edita Mildažytė, Indrė Stonkuvienė su moterimis apie motinystę bei vaikus kalbasi laidoje „Mamulės“. Tad „Delfi TV“ padangė ir toliau pildosi žvaigždėmis, kurios siūlo savitą, unikalų turinį“, - pasakoja Delfi video turinio vadovas Arturas Paknys.

Arturas Paknys

Šiuo metu pirmadieniais su žiūrovais sveikinasi žurnalistė Rūta Lapė ir jos „Kasdienybės herojai“, antradieniais jau netrukus į „Redaktoriaus virtuvę“ drauge su garsiuoju šefu Deivydu Praspaliausku žinomus svečius pakvies ELTA vyriausiasis redaktorius Vytautas Bruveris, trečiadieniais keliauti kitaip ir su nuotykiais kviečia dvigubai ilgesnė „Orijaus kelionių“ laida, ketvirtadieniais „Ką žmonės dirba visą dieną“ bando Mantas Stonkus ir apie ryškiausius sporto įvykius laidoje „Sporto baras“ kalbina Jonas Nainys, penktadieniais pokalbiams „Pas Editą“ kvies nuoširdumu garsėjanti Edita Mildažytė. Savaitgaliai „Delfi TV“ skiriami kulinariniams Alfo Ivanausko atradimams bei I. Stonkuvienės diskusijoms apie motinystės džiaugsmus bei vargus.

„Labai džiaugiamės, kad žiūrovai ima laukti ne tik savaitinių, bet ir kasdienių laidų. Be tokių jau tradicinėmis tapusių transliacijų kaip „Delfi rytas“, „Delfi diena“ bei „Iš esmės“, žmonės jau spėjo pamilti ūkininką Petrą, kuris dalijasi savo nepagražinta kasdienybe net ir iš, pavyzdžiui, traktoriaus kabinos. Savo žiūrovą jau atrado ir vis populiarėja naujienų laidos rusų kalba, taip pat transliuojame ir garsiuosius, milijonų visame pasaulyje laukiamus Feigino bei Arestovyčiaus pokalbius, įgarsintus lietuviškai“, - pasakoja A. Paknys.

„Delfi TV“ laidas sieja ir tai, jog daug jų rodomos ne tik per televizorius. Jas taip pat galima stebėti „Delfi“ portale, socialiniame tinkle „Facebook“ bei „YouTube“. Tačiau kitaip, nei kitos televizijos, „Delfi TV“ neegzistuoja sezonai – naujos laidos čia atsiranda ne tik nuo rugsėjo, čia namus atranda ir trumpalaikiai, ir ilgalaikiai projektai.

„Būtent tai mums leidžia drąsiau eksperimentuoti ir siūlyti žiūrovams pačias įvairiausias laidas bei transliacijas“, - sako „Delfi“ video turinio vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją