„Laidos vedėjas už kadro – įprastas dalykas kai kuriuose užsieniniuose realybės šou. Pagal formatą mūsų laidos vedėjas taip pat dirbs už kadro. Žiūrovai girdės Donatos balsą – ji pristatys dalyvius, komentuos pasimatymų eigą, girdėsime jos reakcijas ir jos intonacijas“, - sakė šou „Kitas!“ prodiuseris Ričardas Rickevičius.

Atrankoje į užkadrines vedėjas dalyvavo keliolika žinomų Lietuvos merginų. Pasak prodiuserio, Donata pasirinkta dėl savo ugningo charakterio ir sugebėjimo žaibiškai reaguoti į situaciją, komentuoti ją žiūrovams.

„Vau! - sužinojusi, kad būtent ji laimėjo atranką, džiaugėsi Donata. – Šiame šou aš ir turėjau būti. „Kitas!“ – mano mėgstamiausias. Jis kitoks. Jis įžūlus. Jis nuoširdus. Jis atviras“.

LNK šią vasarą įgyvendins populiariausią pasimatymų šou formatą pasaulyje. Naujo realybės šou taisyklės labai paprastos: vienas dalyvis (-ė) turi penkias galimybes pakeisti pasimatymo partnerį (-ę). Jam tereikia ištarti trumpą žodelį „Kitas!“ neįtikusiam ir iš autobuso išlips kitas pretendentas.

„Bet man visada buvo mįslė, kaip per 2 minutes galima perprasti naują žmogų. Kai kam pakanka vos tiek. Bet ko gero įmanoma“, - susimąstė Donata.

Ar ji ketina pabandyti?

„Gal“, - juokiasi Donata.

„Gal“, - paslaptingai taria pasimatymų šou „Kitas!“ prodiuseris Ričardas Rickevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją