Filmavimo metu netrūko nuoširdžių ir atvirų pokalbių. Vieno jų metu paaiškėjo, kad Gintarė Karaliūnaitė savo muzikinę karjerą pradėjo užėmusi savo geriausios draugės Astos Pilypaitės vietą to meto populiariausioje pop muzikos grupėje „Sekmadienis“. „Tik Pilypaitę, mano draugę, šmaukšt iš grupės net nepranešę, kad ji nebevažiuoja į koncertą, – daugiau nei 20 metų senumo įvykius prisiminė Gintarė. – Atėjau į tą kambarėlį, žiūriu ant plakatų užklijuotos baltos juostelės, kad vietoje Astos Pilypaitės bus Gintarė Karaliūnaitė“.

Paaiškėjo, kad grupės narius tada sužavėjo Gintarės daina „Pelenė“. „Tai ir dainavau tas dvi savo dainas koncerte“, – prisiminė dainininkė, scenoje debiutavusi 15-os.

„Neskaitant visų niuansų, šiandien mes esame geriausios draugės, nors daug kartu tarp musu galėjo perbėgti juoda katė“, – atviravo atlikėja.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)