Į renginį atvykęs verslininkas Edgaras Eidėjus sulaukė klausimo, ar jam pačiam kada nors teko kovoti, o gal ir apsiginti, vyras sakė, kad darbo metu policijoje buvo visko.

„Aš dirbau policijoje, tai yra tekę visko. Bet šiaip gyvenime, ačiū Dievui, ne. Esu ramus ir taikus žmogus“, – kalbėjo jis.

Dabartiniai Lietuvos kovotojai demonstruoja ne tik raumenis, bet ir šou. Prieš kovas jie nebijo vienas kitam pažerti grasinimų ar kumščių.

„Turbūt tai atėjo iš užsienio, visokių Conorų Mcgregorų. Tai, be abejo, duoda kovotojui išskirtinumą, didesnę fanų bazę“, – laidai „KK2“ kalbėjo E. Eidėjus.

Į areną atvykęs komikas Jokūbas Emilis sakė, kad yra kilęs iš Panevėžio, tad muštis jam tikrai teko.

„Esu lankęs kovinį sportą – boksą, Muay Tai, MMA“, – sakė jis.

Jaunųjų sportininkų kovą stebėjęs aktorius Marius Repšys taip pat prisipažino jaunystėje kovojęs.

„Kai buvau jaunas, kovojau ringe. Aišku, neturėjau tokių rimtų kovų kaip čia, bet turėjau gal dešimt tikrai. Bet paauglystėje, vaikystėje, o kai įstojau į aktorinį, visa tai baigėsi“, – komentavo jis.

Tarp daugybės atvykusių svečių laidos „KK2“ žurnalistei pavyko aptikti ir su Viktorija Siegel praeityje bendravusį verslininką Igną Jomantą.

„Ne vieną kartą ir ne dešimt. Labai drąsiai. Čia galite pažiūrėt – dvylika siūlių“, – į klausimą, ar kada nors yra gavęs iš kumščio, atsakė Ignas Jomantas.

Visgi į areną atvykę garsūs vyrai laukė bene laukiamiausios kovos – Rimkenzo prieš A. Misiūną. Tiesa, praeitą kartą D. Rimkus pralaimėjo prieš priešininką, o šįkart atvykęs net pramiegojo.

Be to, šis pralaimėjimas kovotojo šeimoje padarė netikėtų pokyčių – susitaikė vaikino tėvai.

„Mano tėvai labai nesutaria. Matau juos kartu po Bertulio įrašo, bet kas slypi už to, kad mano tėvai susitaikė. Man tai didžiausia pergalė. Dabar dirbsime kitaip, žaisime pagal tikras kovos menų taisykles. Visa psichologija yra pataikyti ir kad tau nepataikytų“, – kalbėjo D. Rimkus, kuris tą kovą tąkart laimėjo.

Daugiau galite pamatyti „KK2“ laidoje: