Šį šeštadienį, TV3 televizijos kulinarinių pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“ į azartišką dvikovą stos visos tautos numylėtinės, laidos „TV pagalba“ žvaigždės Gerda Žemaitė ir Sandra Žutautienė. Abi viešnios virtuvėje ne naujokės, o įvertinti jų patiekalų atvyks Sandros artimieji – sesuo Sigita ir sūnėnas Orestas, rašoma spaudos pranešime.

Burtų traukimas nulems, jog „Įranga restoranams“ salone įkurtoje laidos studijoje Gerda kartu su laidos vedėja Ilona gamins karališkus savaitgalio sumuštinius su kumpiu, o Sandra, padedama iš Šri Lankos kilusio virtuvės šefo Dilano Dampellos Gamage, keps jautienos mėsainius su karamelizuotais svogūnais.

Prieš 11 mėnesių antrą kartą mama tapusi Gerda atvirauja, jog sūnus Nikolas tiesiog pasakiškas vaikas, nesukeliantis jokių didelių problemų nei jai, nei kitiems šeimos nariams.

„Mūsų šeimai labai pasisekė, nes jis nuo pats mažens išmiega visą naktį, todėl mes visi turim laiko pailsėti, tad to nuovargio nelabai ir jaučiasi. Aš manau, jog kiekviena moteris neturėtų pamiršti savęs, tapusi mama. Nes kai mama laiminga, tada ir visa šeima laiminga, jog mato gražią, pasitempusią mamą“, – laidoje atviraus moteris.

Gerda neslepia, jog jai labai pasisekė, nes šeimoje turi net du atsidavusius vyrus – sutuoktinį Andrių ir paauglį sūnų Marką iš pirmosios santuokos. Nors televizijos žiūrovai laidų prodiuserį Andrių Žemaitį yra įpratę matyti santūrų ir rimtą, Gerda sako, jog namuose jis visiškai kitoks.

„Kaip bosas Andrius yra griežtas, tačiau namuose jis labai geras vyras, rūpestingas tėtis, užsiima daug su Nikolu, jie turi bendrų savų žaidimų. Toks koks jis būna namie, tai niekas kitas nėra matęs. Pavyzdžiui, jis užsideda Nikolo pėdkelnes ant galvos ir vaidina šuniuką, tiek prisijuokiam visi...“, – smagiomis šeimyninėmis akimirkomis dalinsis moteris.

Smagių istorijų netrūksta ne tik Gerdos namuose, bet ir filmavimo aikštelėje. Nors neretai jautriose situacijoje suvaldyti emocijas būna sunku, tačiau kurioziškų nutikimų taip pat pasitaiko.

„Mūsų darbe tikrai būna jautrių situacijų, ypač kurios susijusios su vaikais ar senais žmonėmis, tad darbo metu ir verkusi tikrai esu ne kartą. Tačiau būna ir smagių nutikimų. Kartą vijomės vyrą, kuris iššoko iš daržinės antrojo aukšto. Na, ir Gerda jį nusivijo normaliai, o aš nusiverčiau, susiplėšau pėdkelnes, o kolegos tą nufilmuotą medžiagą dar ne kartą atsukinėjo ir juokėsi iš manęs“, – laidoje pasakos Gerdos kolegė ir kulinarinės dvikovos priešininkė Sandra.

Prieš 17 metų televizijoje įsidarbinusi Sandra Žutautienė net nenujautė, jog „TV pagalba“ taps jos neatsiejama gyvenimo dalimi. Neseniai skyrybas išgyvenusi moteris pasakoja, kad gyvenimas juda į priekį, vienoje vietoje ji nesėdi ir visuomet prisigalvoja įvairiausių veiklų. Naujausias jos hobis – dainavimas.

„Esu iš tų žmonių, kuriems patinka išbandyti naujas veiklas. Dabar esu išsikėlusi sau tikslą, jog noriu išmokti dainuoti. Pradėjau lankyti net pamokas, tačiau į muzikinius projektus neisiu, nes reikia juk leisti laimėti ir kitiems“, – juokaus Sandra.

Ką reiškia būti žinomoms ir atpažįstamos gatvėje, su kokiais iššūkiais susiduria antrą kartą mama tapusi Gerda, kaip Sandra gyvena po neseniai išgyventų skyrybų bei kuri laidos viešnia gamina geriau – paaiškės jau šį šeštadienį 8:30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ vienuoliktą sezoną pasitiko atsinaujinusi. Naujoje „Įranga restoranams“ studijoje verda dar aršesnės ir azartiškesnės žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarinės kovos. Į dvikovą stoja ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – kulinarei Ilonai Juciūtei pirštinę metą jau 10-ajame sezone savo jėgas ir gabumus parodęs, iš Šri Lankos kilęs virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage. Su žiūrovais jiedu dalinasi ne tik puikiais receptais, bet ir naudingais kulinariniais patarimais. Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl patiekalų gamybą kaskart lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)