Netrūks prasmingų vakarų

Gero kino gerbėjus „Delfi kinas“ nudžiugins plačiu filmų pasirinkimu ir garantuos dar daugiau kokybiško laisvalaikio. „Delfi“ video vadovas Arturas Paknys tikina, kad prasmingų vakarų su kinu tikrai nepritrūks, nes kiekvieną savaitgalį žiūrovai išvys po du naujus filmus.

Jau šį šeštadienį, vasario 12 d., 21 val. „Delfi TV“ eteryje įtempto veiksmo kupina drama „Pavojingos svajonės“, pasakojanti apie du paauglius, siekiančius ištrūkti iš namų, kuriuose patiria neviltį ir smurtą. Atsidūrę bėglių kailyje jaunuoliai susidurs ne tik su daugybe pavojų ir netikėtais išbandymais, bet ir patirs pirmosios meilės grožį.

Kadras iš filmo "Pavojingos svajonės"

Sekmadienį, vasario 13 d., 21 val. geros nuotaikos dozę prieš naują darbo savaitę užtikrins Sandanso kino festivalyje debiutavusi romantinė komedija „Dėl visko kaltas seksas“ su lietuviškų šaknų turinčiu Jasonu Sudeikiu.

Ar atlapaširdį moterų mylėtoją ir ištikimybei nepasirengusią moterį gali sieti draugystė? Filmo herojai įrodys, kad vienas kitam padėdami gali keisis į gerąją pusę, bei pajus tarp jų įsižiebusią trauką.

Kadras iš filmo "Dėl visko kaltas seksas"

Svarbiausia – kokybė

Pasak A. Paknio, sprendžiant, kokius filmus „Delfi TV“ ir „Delfi“ žiūrovams parodyti, itin svarbus kriterijus – kokybė. Todėl filmai išsiskirs puikiais auditorijos bei kino kritikų vertinimais.

„Delfi kinas“ startavo Venecijos kino festivalyje apdovanojimą pelniusia ir auksiniam liūtui nominuota „Zero teorema“. O netrukus bus rodomi Kanuose auksinei palmės šakelei nominuota „Sidabrinio ežero paslaptis“ bei mažąjį Venecijos auksinį liūtą pelnęs filmas „Pieno kelias“.

Žiūrovų laukia ir gausus kino žvaigždžių būrys. Tarp jų – „Oskaro“ laureatai J. Phoenixas ir E. Stone filme „Neracionalus žmogus“, C. Bale‘as dramoje „Priešai“, R. Duvallis jo paties režisuotame kriminaliniame vesterne „Laukiniai arkliai“. Džiugins ir visame pasaulyje pripažintų režisierių, tarp kurių Lietuvos žiūrovams puikiai pažįstamas E. Kusturica, kūriniai.

Sau patinkančių filmų galės atrasti ne tik Holivudo gerbėjai, bet ir Europos kinui prijaučiantys kino gurmanai. „Delfi kine“ bus pristatyti Ispanijos, Prancūzijos, Serbijos, Didžiosios Britanijos bei kitų šalių režisierių darbai.

Daugiau įvairaus ir įdomaus turinio

„Delfi kinas“ stebins ir filmų žanrų įvairove. Kiekvieną savaitgalį 21 val. „Delfi TV“ žiūrovai turės progą mėgautis moksline fantastika, istoriniais filmais ir klasikos kūrinių adaptacijomis. Netrūks ir širdį virpinančių dramų, tarp kurių filmas „Dar stipresnis“, pasakojantis apie jauną vyrą, bandantį atsigauti po teroro akto Bostono maratone patirtų sužeidimų. Nepamiršti bus ir smagiai vakarą norintys praleisti komedijų mėgėjai, o išsiilgę aštrių emocijų turės galimybę įsitraukti į ekstremalių išbandymų kupinus trilerius bei nuotykių filmus.


Nudžiugti turėtų tikromis istorijomis paremtų filmų gerbėjai, mat tokių kūrinių „Delfi TV“ žiūrovai galės išvysti ne vieną. Biografinėje dramoje „Programa“ bus praskleistas vieno garsiausių pasaulyje dviratininko L. Armstrongo sportinio gyvenimo šydas. Tuo tarpu meno mėgėjai galės daugiau sužinoti apie pasaulinio garso dailininką P. Gogeną dramoje „Gogenas. Kelionė į Taitį“ ar filme „Sukilėlis rugiuose“ pažvelgti, kaip rašytojas Dž. D. Selindžeris sukūrė pasaulinę šlovę pelniusį romaną „Rugiuose prie bedugnės“.

„Delfi“ komanda žada, kad „Delfi kinas“ nestokos ir šiuolaikiškų istorijų. Tarp jų – skirtingų šeimos narių pažiūras gvildenanti drama „Trys kartos“ ir pasakojimas apie negailestingame pramogų pasaulyje svajonės tapti dainininke siekiančią paauglę filme „Jaunoji žvaigždė“.


„Norime sudaryti programą, kuri susirinkusiesiems prie televizorių ekranų padėtų prasmingai ir turiningai praleisti laisvalaikį. Todėl „Delfi kinas“ žymi dar vieną „Delfi TV“ augimo etapą. Žiūrovams pasiūlysime daugiau įvairesnio ir įdomaus turinio. Greta pamėgtų aktualijų, diskusijų ar kelionių laidų jie galės išvysti ir pripažintus kino filmus“, – sako „Delfi“ video vadovas A. Paknys.

Arturas Paknys

„Delfi kinas“ žiūrovų lauks kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį 21 val. per „Delfi TV“. Be to, puikiai pažįstamų kino kūrėjų darbai bus rodomi ir švenčių dienomis. Dar daugiau staigmenų kino mylėtojams – jau Vasario 16-ąją bei Kovo 11-ąją.

Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas, pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)