Dvyliktus metus Ispanijai priklausančioje Ibizos saloje gyvenančiai lietuvei, 37-erių Gintarei Dapkutei Rodriguez galėtų pavydėti daugelis. Jai ir jos vyrui, 42-ejų urugvajiečiui Pablo priklauso viena didžiausių įmonių saloje, atliekanti elektros ir santechnikos instaliacijos darbus, pora stato ir įspūdingas, milijonus eurų kainuojančias vilas privatumo ir ramybės ištroškusiems turtuoliams. Šeima valdo ir populiarius restoraną bei kepyklą, o naujausias jų pirkinys – laivas. Negana to, savo malonumui ėmusi organizuoti asmenines šventes Ibizoje, Gintarė tapo viena garsiausių ir geriausiai apmokamų renginių organizatorių saloje.

Gintarė Dapkutė Rodriguez

Ibiza dažniausiai siejama su audringu naktiniu gyvenimu, klubais ir vakarėliais iki paryčių grojant garsiausiems pasaulio didžėjams... Ispanijai priklausanti Balearų salyno pietvakariuose esanti Ibiza, apsupta Viduržemio jūros, iš tiesų gali pasirodyti rojaus kampeliu žemėje. Žmonės čia visą laiką šypsosi, šiluma lepina net tuomet, kai Lietuvoje spaudžia šaltukas, o balto smėlio paplūdimiai, skalaujami žydro vandens, džiugina akis.

Sala, pasak Gintarės, turi ne vieną veidą. Ji atvirauja – pragyventi Ibizoje brangu, ypač sezono metu, tuomet kambarys gali kainuoti nuo 1000 iki 1500 eurų, o, pavyzdžiui, padavėjo atlyginimas apie 2000, na, dar, žinoma, arbatpinigiai. „Tai nėra vieta, į kurią verta važiuoti gerai užsidirbti, nes prasimušti Ibizoje labai sunku, bet čia yra daug darbo galimybių ir kaip visur – tie žmonės, kurie stengiasi, kurie daug dirba, tiems ir pavyksta“, – pasakos Gintarė.

Gintarė Dapkutė Rodriguez

Kaip jai tai pavyko? Ir kodėl ji juokiasi išgirdusi kalbas, kad viskas, ką šiandien turi, – turtuolio vyro dėka? Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šiandien, 20.00 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją