Dainininkė Irūna Puzaraitė džiaugiasi, kad po pusės metų pertraukos vėl grįžta į eterį. „Pirmą mėnesį be televizijos ilsėjausi, aplankiau visus gimines, išbučiavau, o paskui pradėjau ilgėtis veiklos. Todėl labai smagu, kad ir man vietos televizijoje atsirado“, - kvatojasi Irūna.

Pasak Irūnos, ji niekada negalėjo net pasvajoti, kad dirbs kartu su eterio profesionalais, kuriais žavisi - Tomu, Ugne ir Žygimantu. „Su mumis bus linksma. Žygis – šmaikštuolis, Ugnė turi talentą prakalbinti pašnekovus, o Tomas - nerealų humoro jausmą“, - sako Irūna.

Irūna pasakoja, kad ją sužavėjo laidos formatas, penktadienio šou bus visko – parodijų, muzikos, svečių, specialių reportažų, karščiausių naujienų, netikėtų eksperimentų, iššūkių politikams ir šou pasaulio garsenybėms, išskirtinių herojų  istorijų ir nenuspėjamo veiksmo su nauju vedėjų kvartetu.
 
Keturi „KK2 penktadienio“ vedėjai, aktualiausių sričių specialistai ir landžiausi žurnalistai  paskutinę kiekvienos savaitės darbo dieną tapys naują - margą, spalvingą, nenuspėjamais potėpiais paryškintą Lietuvos gyvenimo paveikslą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)