Jau po kelių savaičių startuosiantis „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ gerokai pakoregavo Marko Žukausko žiemos planus. Komikas planavo pusantro mėnesio keliauti po Jungtines Amerikos Valstijas.

„Jau buvau atsisakęs. Po to išėjau pasivaikščioti į miškelį ir pradėjau galvoti – mėgstu tokius sportus, vis tiek planuoju mokytis plaukti banglente, kodėl nepabandyti čia?“ – pasakojo M. Žukauskas.

Pusantro mėnesio kelionė virto trimis savaitėmis, kurių dvi Markas praleis tikrame banglenčių rojuje, Havajuose. Ten komikas atvyks jau gavęs tvirtus pagrindus dirbtinės bangos baseine „citywave Vilnius“.

Markas Žukauskas

„Kalifornijoje būsiu savaitę ir dvi savaites praleisiu Havajuose. Turiu ten draugų, vis tiek būčiau vykęs jų aplankyti, o dabar pabūsiu ilgiau – gaudysiu bangas tikrame vandenyne. Jaučiu, bus šalčiau, negu „citywave Vilnius“, ir griūti gal ne taip patogu, bet negaliu praleisti tokios galimybės“, – sakė jis.

Tinklalaidės „Hiparikai“ vedėjas tikisi, kad pamokų su Lietuvos banglenčių Roku Baksčiu užteks patogiai jaustis Ramiojo vandenyno bangose. Besisvečiuodamas salose, komikas planuoja apsilankyti ir ten esančiame didžiausiame „citywave“ komplekse.

„Projektas prasideda lapkritį, iškeliauju sausį, tai gerai gaunasi. Rokas išmokys atsistoti ant bangos, bus pats įkarštis ir galėsiu varyt! Manau, kad vis tiek užsuksiu į Havajų „citywave“ pasižiūrėti – gal vandenyne iškart bus per žiauru. Susuksiu reportažą, taigi mano kelionę galės matyti ir LNK žiūrovai“, – sakė M. Žukauskas.

Lentų sportas – Markui ne naujiena. Kaip pats sakė, jis dvidešimt metų čiuožia snieglente ir jau šešerius praktikuoja vandenlentes.

„Tos patirtys koreliuoja, man bus lengviau. Prieš 10 metų Švedijoje esu bandęs stotis ant banglentės – pavyko. Svarbu suprasti, kaip lenta veikia. Manau, kad turėsiu pranašumą prieš kitus projekto dalyvius“, – patirtimi dalijosi Markas.

Jis atskleidė, kad pralaimėti nebijo. Ne dėl to, kad būtų tikras pergale projekte – tiesiog M. Žukauskas mano, jog jei buvo smagu procese, pergalė nėra tikslas.

„Moku pralaimėti, neišeisiu iškeikęs visus ir susinervinęs. Laimėti man nėra privaloma, jei buvo smagu dalyvauti“, – kalbėjo komikas.

Paklaustas, kokios savybės galėtų pakišti koją „LNK iššūkyje. Pagauk bangą!“, Markas neslėpė, kad kartais pritingi, ieško priežasčių kažko nedaryti.

„Arba bandau surasti, kas padarys už mane! Kartais kratausi atsakomybės. Jei noriu pagulėti, surasiu priežastį, kodėl kažko nedaryti“, – šypsojosi M. Žukauskas.

Visgi didžiausia jo stiprybė padės. Jei tingumas migdys, drąsa pažadins.

„Esu drąsus. Kristi ir griūti visiškai nebijau, nebijau įtampos ir adrenalino. Jaučiuosi užtikrintai. Manau, gaudyti bangas man seksis puikiai“, – kalbėjo „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ dalyvis.

Tiesioginis naujojo šou „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ atidarymas iš „Enefit arena powered by citywave“ – lapkričio 9-ąją, 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją