Laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė vyrų komandai užduos klausimą: kiek procentų moterų bent kartą buvo neištikimos? Galima paklaida – 10 procentų. „Jeigu šimto moterų apklausė ir jos pačios šnekėjo apie savo neištikimybę, manau, kad jos tikrai šituo nesididžiuoja", – savo įžvalgomis dalinsis J. Nainys. Pasvarstę vyrai spės, kad net 33 procentai moterų yra nors kartą gyvenime išdavusios savo antrąsias puses. Vis dėlto rezultatas bus kur kas mažesnis, skelbiama pranešime spaudai.

Nustebintas intriguojančios moterų neištikimybės statistikos, J. Nainys pasidomės garsių moterų patirtimi: „Klausykit, tai viena iš jūsų yra neištikima?" Ilgai negalvojusi, dainininkė Liepa Norkevičienė jam atsakys, kad gyvenime daug ko nutinka. „Pasitaiko klaidelių visiems", – juokaus ji. Tokiu savo atsakymu Liepa prajuokins ne tik dalyvius ir laidos vedėjus, bet ir salėje sėdinčius žiūrovus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)