Kiekvieną šeštadienio rytą laida žiūrovus susipažindins su įvairiais Lietuvos miestais ir taip suteiks dar gilesnį mūsų krašto pažinimą. Itin svarbus akcentas – skirtingų kartų žvilgsniai iš skirtingų perspektyvų į tas pačias patirtis bei istorijas.

„Neabejoju, kad laidos žiūrovams bus tikrai įdomu pamatyti, kaip kiekvieną dalyką mato skirtingo amžiaus, skirtingų kartų ir apskritai tiesiog labai skirtingi žmonės. Labai džiaugiuosi, kad kartu su kolegomis Jurijumi ir Dariumi galėsime visiems parodyti, kad Lietuvoje tikrai yra daug vietų, kurių nesame matę. Šios laidos turinys yra kuriantis vertę, o man tai yra labai svarbu. Labai kviečiu šeštadienio rytą praleisti su pirmąja mūsų laida“, – entuziazmo neslepia Laurynas.

Pirmoji laida pateiks daug siurprizų. Ne tik paaiškės, kodėl prie komandos buvo pasiūlyta prisijungti ir L. Suodaičiui, bet žiūrovai išvys ir pirmąją jo pažintį su kolegomis. O galiausiai būsime nustebinti ir originalaus kitų dviejų vedėjų Laurynui skirto krikšto!

„Kol kas kartu filmuotis mums tikrai smagu, o ir pats prieš kameras nejaučiu jokios baimės. Be to, iš kolegų gaunu daug naudingų patarimų. Dirbame kaip vieninga komanda – tikiuosi, kad žiūrovams sugebėsime sėkmingai atskleisti Lietuvos grožį ne tik per maistą, bet ir per visas kitas patirtis“, – pasakoja vyras.

Pirmiausiai projekto senbuviai – Darius ir Jurijus – Laurynui pristatys jų vasaros rezidenciją. Tą padaryti jiems bus labai lengva, nes čia jiedu lankėsi jau pernai.

Įsikūrę savo vasaros namuose, vedėjai nuspręs savo nuotykius ir linksmybes pratęsti visų lietuvių pamiltame kurorte – Palangoje.

„Kaip čia nuostabu... Palanga, jūra ir taip meistriškai paruošta šviežia žuvis – viskas tiesiog dieviška!“ – žavėsis Jurijus.

Kokie nuotykiai lauks kelių skirtingų kartų atstovų? Kokius iššūkius jie mes vieni kitiems? Apie ką kalba vyrai, kai jų negirdi moterys? Ką pavyks atrasti ir sužinoti L. Suodaičiui, keliaujant kartu su patyrusiais bei gyvenimiškos išminties nestokojančiais kino bei scenos virtuozais? Ko iš jaunosios kartos pasimokyti galės vyresnių kartų laidos vedėjai?

„Maisto kelias“ – šeštadieniais, 9.00 val. tik per TV3.