Šio sekmadienio laidoje ne vienas dalyvis scenoje pasirodys su lietuvių atlikėjų kūriniais. Scenos kolegų dainos mokytojams sukels ne tik nostalgiją, bet ir leis prisiminti bei atskleisti netikėtas istorijas. Sekmadienį į sceną lips jaunos grupės vadybininkė bei dar tris papildomus darbus dirbanti Erika, kuri atliks „Saulės kliošo“ dainą „Pasivaikščiojimas“. Mokytojai nustebins – pasirodo, tiek Mantą Jankavičių, tiek Gabrielę Vilkickytę su šia grupe sieja įdomi istorija.

„Man tavo daina priminė tokį bajerį, kurį visai buvau užmiršusi. Pirmas mano pasirodymas buvo konkurse, penktoje klasėje Simono Daukanto progimnazijoje, ten dainavau savo kūrybos dainą „Buri“. O tuo metu septintokė buvo tokia Justė Starinskaitė, kuri dainavo savo sesės Daivos Starinskaitės dainą, kurią tu ką tik atlikai. Atsimenu, būtent po šito konkurso buvom pastebėtos visų mokyklos bernų, kad kažką kieto veikiam, tapom labai matomos. Prisiminiau, kaip tuomet klausiau Justės Starinskaitės, kuri tuomet buvo tiesiog mergaitė iš septintos B klasės ir tada net neprognozavau jai kažko tokio, į ką ji išaugo..“, ؘ–istoriją prisiminė Gabrielė Vilkickytė.

Tačiau netikėtą istoriją susijusią su grupe „Saulės kliošas“ prisimins ir Mantas Jankavičius. Pasirodo, jog kartą jis net buvo tapęs šios grupės nariu, rašoma spaudos pranešime.

„Labai seniai, prieš kokius dešimt ar penkiolika metų, man paskambino „Saulės kliošo“ būgnininkas Laurynas Šarkinas ir sako: pagrindinė vokalistė susirgo ir mes turime renginį Vilniuje, gal tu galėtum ją pavaduot? Sakau, kodėl gi ne. Ir maždaug per porą dienų aš ten parepetavau, primečiau jų dainų tekstą, aišku, pusę jų dainų tuo metu ir taip gerai žinojau. Atėjau į koncertą ir tik tada supratau, kad visos tonacijos man per aukštos ir aš ten praklykiau visą savo balsą, tai buvo tikrai siaubingas koncertas. Bet jų dainos yra nuostabios: ar jas dainuoju, aš pjaudamas gaidį, ar jas dainuoja kažkas kitas...“, – neįtikėtina istorija pasidalino Mantas Jankavičius.

Tačiau dalyvė Erika gerų emocijų sukels ir kitoms muzikos žvaigždėms – viena iš jos darbo vietų labai išskirtinė ir puikiai pažįstama kai kuriems mokytojams, kuriems pas ją teko lankytis ne kartą. Kur dirba Erika ir kodėl jos kolegės buvo pakviestos užlipti net į „Balso“ sceną bei kuo dar sugebės nustebinti unikalūs balsai ir netikėtos istorijos – jau šį sekmadienį „Lietuvos balse“ 19:30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją