„Atsimenu, kai čia dar tik stovėjo įvairūs medžiai, pro kuriuos praeiti buvo beveik neįmanoma. O dabar aš jau stoviu namuose ir dedame parketlentes. Paskutiniai etapai. Viduje džiaugiuosi kaip mažas vaikas. Labai geras jausmas“, – dalinsis M. Vitulskis.

Tačiau „Merūnolendo“ neaplenks ir su statybomis susijusios problemos. Pavyzdžiui, atliekant darbus, netyčia bus nutrauktas kabelis...

„Taip vyksta ir gyvenime... tai pavyksta tik tiems, kurie kažko sutvarkyti atvyksta paskutiniai– nutraukia viską, ką tik įmanoma“, – nors ir juokaudamas pripažins jis.

M. Vitulskio statybos

Nepaisant nesėkmių, Merūnas į viską žvelgs su šypsena – pasitelkus humoro jausmą, sunkumai taps lengviau įveikiami. „Siunčiau elektrikui nuotrauką, kurioje matosi, kas įvyko. O jis atsakė tiesiog „liūdna“. Kaip man jaustis? Aš, aišku, į pagalvę neverksiu“, – juoksis Merūnas.

Siekdamas atlikti paskutinius darbus, žinomas vyras ir toliau bendraus su įvairių sričių ekspertais. Anot jot, tik tokiu būdu priimti sprendimai gali sumažinti išlaidas ir užtikrinti komfortą. Todėl Merūnas, žvelgdamas į būsimą pirtį, šįkart svarstys, kaip geriausiai užtikrinti šilumą. O taip pat ieškos sprendimų, kurie procesams leistų veikti efektyviai ir ekonomiškai. Šįkart jo dėmesys nukryps į pirtį.

„Šildyti elektra yra pats brangiausias būdas, tačiau šilumos siurblys, sumontuotas name, turi pakankamai galios, kad galėtų apšildyti ir pirties pastatą. Tad mano pasiūlymas – įdarbinti turimą šilumos siurblį“, – patars specialistas Marius.

Taip pat laidoje Merūnas pakvies ir į savo būsimą terasą, kuri taps pagrindine poilsio zona, bei sulauks išsirinktų baltų ąžuolinių durų. Jas Merūnas su nekantrumu lauks parodyti ir žmonai. Deja, susisiekti su Erika nebus taip paprasta...

M. Vitulskio statybos

„Atsakymo dar nesulaukiau, bet ataskaitą jai vis tiek teks pateikti“, – filmuodamas duris juoksis Merūnas.

Tiesa, ne visi darbai bus tokie malonūs. Kartu su sūnumi Merūnas bandys įveikti aukštą žolę ir didžiules pievas. Visgi, kadangi vienas iš Merūno gyvenimo tikslų yra ne tik sukurti erdvę savo šeimai, bet ir ją statant ugdyti vaikus, operos solistas stengsis perteikti jiems svarbiausias žinias apie gamtą ir gyvenimą.

„Noriu, kad mano vaikai augtų sveiki, protingi ir mokėtų naudotis gyvenimo suteiktomis galimybėmis. Todėl ir sklype vaikams duodu tokius įrankius, kuriuos ne visi vyrai išvis yra laikę. Jei tėvas turi galimybę būti šalia savo vaiko, kai jis mokosi ir tobulėja, tai yra didžiausia dovana. Nežinau, kas yra tėvo užnugaris, bet žinau, kad mano vaikai tai patirs“, – darbo įkarštyje atviraus jis.

Merūnas su šypsena veide ir dalgiu rankose pridurs, kad sporto klubai jam nereikalingi, nes tokia fizinė veikla – geriausias treniruotės būdas.

Daugiau šeimos nuotykių – jau šį vakarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)