Pelenė Rita visą savo laiką skiria šeimai ir ūkiui. Moteris atvira – laisvalaikio ir laiko sau turi labai nedaug, o makiažu pasilepina tik ypatingomis progomis.

„Nagai – kartą per mėnesį, o visa kita – labai retai“, – pasakojo Rita.

Nors gyvena sodyboje atokiai nuo miesto, jos namai ir ūkis – labai tvarkingi ir prižiūrėti. Princesė Kamilė – tikra Ritos priešingybė. Jos rūmai – kuklus bohemiškas butas, o gyvenimas paskanintas menu ir kūrybišku chaosu.

„Man nepatinka, kai viskas būna sudėta į vietas. Chaosas man patinka ir gyvenime“, – šypsojosi Princesė.

Kamilė sukasi pramogų industrijoje, jos aistra – aktorystė ir filmai. Laiške, kurį mergina paliko Pelenei, ji išsidavė, kad šiuo metu dirba televizijos reportere. Televizijos duonos teks paragauti ir į spalvotą, greitai besikeičiantį Kamilės pasaulį atvykusiai Ritai.

„Princesė galėjo voratinklius nusišluoti nuo sienų“, – atvykusi į menišką Kamilės būstą stebėjosi Rita.

Kitame projekto gale vyravo panaši nuostaba – Kamilę nustebino graži, erdvi ir išpuoselėta Pelenės sodyba. Dar nežinodama, kur vyks, Princesė minėjo, kad labiausiai bijo nuo ūkio neatsiejamų gyvulių paliekamų dovanėlių.

„Labiausiai bijau mėšlo“, – sakė ji, pamiršdama paminėti, kad stipriai bijo ir žirgų.

Ši baimė Kamilei sutrukdė ne tik atlikti kai kurias paliktas užduotis, bet ir pasimėgauti gamtos ir gyvūnų dovanojama laisve.

Tuo metu Rita Princesės pasaulyje jautėsi kaip žuvis vandenyje. Jai kuo puikiausiai sekėsi vesti „2TV“ laidą, kurioje moteris pavadavo vedėją Timūrą Augucevičių.

„Man taip sklandžiai iš pirmo karto nepavyksta... Esu nustebęs, man čia – sukrėtimas. Gal tai nėra taip sudėtinga, kaip man kartais gali pasirodyti?“ – stebėjosi patyręs televizijos vilkas, pamatęs, kaip greitai Rita išvairavo visuose jo darbo posūkiuose.

Ne ką prasčiau Pelenei sekėsi save išbandyti šiuolaikinėje penkiakovėje – rodos, viskas, ko tik ėmėsi, Ritai tiko kaip pirštinė.

Ūkyje likusiai Princesei ne viskas sekėsi sklandžiai – iškart teko susidurti su savo didžiausia baime, kvapniomis karvių ir žirgų paliktomis dovanėlėmis. Kamilė kosėjo, skundėsi, bet dirbo, nors ir labai pavargo – kūnas pailso greičiau nei galva.

„Man sprogo smegenys, kad jos tiek daug daro. Labai didžiuojuosi Lietuvos moterimis, kad jos tokios stiprios“, – po darbų sakė Kamilė.

Įveikusi mėšlo baimę, stipresnės ir aktyvesnės Princesei įveikti, deja, nepavyko – nuo vaikystės bijojusi žirgų, jų apsuptyje mergina nesijautė visiškai patogiai.

Kodėl Pelenė projekte ėmėsi lėkščių daužymo ir kokia nuotrauka ant traktoriaus į miestą parsiveš Princesė? Žiūrėkite naujausioje projekto „Pelenė Princesė“ laidoje per LNK.LT.

Princesė Kamilė išsigando arklių:

Princesė Kamilė brenda per mėšlą:

Pelenė Rita išbando darbą televizijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją