„Tai smagiausias gyvenimo nuotykis dalyvaujantiems ir linksmiausia pramoga žiūrovams, subursianti visą šeimą kartu prie TV ekranų“, – žada projekto kūrėjai, žinoma prodiuserių kompanija „TV Manija“, TV3 eteryje sukūrusi tokius superhitus kaip „X Faktorius“, „Lietuvos talentai“.

TV3 premjeroje laukia paprastos taisyklės ir juoko audra, kuri neleis nei žiūrovams, nei dalyviams nuobodžiauti nė akimirkos. „Laikykis!“ – naujas, smagia fizine užduotimi ir klausimais paremtas japoniško stiliaus televizijos šou. Jame gali dalyvauti visi pilnamečiai – merginos, vaikinai, moterys ir vyrai, senjorės ir senjorai, nesvarbu, kad ir kokių duomenų – kokio svorio, ūgio, išsilavinimo – jie būtų.

Žaidimo taisyklės paprastos, tačiau kiekvienos laidos baigtis – visiškai nenuspėjama.

„Galime garantuoti tik štai ką: tai taps vienu smagiausių ir juokingiausių jūsų gyvenimo nuotykių. Be to, tai dar ir galimybė laimėti pinigų“, – atskleidžia TV3 premjeros kūrėjai.

Linksmasis „Laikykis!“ primins žiūrovų pamėgtus televizinius hitus – per TV3 rodytą šou „Skylė sienoje“ ar TV6 eterio perliuką „Jokių kliūčių“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)