Mažajai Lukai dabar – kiek daugiau nei mėnuo. Kolegę ir bičiulę apie sportą, planus grįžti į eterį ir viską nustelbusį motinystės džiaugsmą kalbino Adomas Grinius.

Pavasariškam pasivaikščiojimui išsiruošusios Astos veido nepalieka šypsena. Vasario 22-ąją susilaukusi dukros, žurnalistė džiaugiasi, kad pirmosios savaitės eina taip sklandžiai.

„Luka – labai geras vaikas, turiu nuostabią mergytę. Ji gero būdo, gero charakterio, pakankamai rami, leidžia man mėgautis motinyste. Labai didžiuojuosi būdama jos mama“, – laidoje „Su sportu Adomas Grinius“ pasakojo Asta.

Moteris džiaugėsi vyru Sauliumi. Anot jos, Saulius – geriausias nuostabus tėtis.

„Jis puikiai nuramina Luką, užmigdo, nuprausia, keičia vystyklus, eina su ja į lauką. Turiu puikų vyrą“, – didžiavosi žurnalistė.

Paklausta, ar spėjo pasiilgti sporto, Asta sakė, kad dabar sporto transliacijų žiūri dar daugiau, nei dirbdama televizijoje.

„Ypatingai daug sporto žiūrėjau nėštumo metu. Dabar buvo pasaulio dailiojo čiuožimo čempionatas. Kėliausi naktimis, nes vis tiek turėjau maitinti Luką. Maitinau ir tuo pačiu žiūrėjau sportą“, – pasakojo A. Žukaitė-Nalivaikienė.

Kol kas grįžti į LNK sporto žinias moteris neplanuoja, tačiau patikina – tikrai grįš.

„Mano sugrįžimo dar teks palaukti. Tai nebus taip greitai, nes noriu atsiduoti naujam etapui. Vienuolika metų dirbau LNK sporto žiniose – dabar pats metas atsipūsti ir pailsėti. Tačiau kad grįšiu, net neabejoju“, – sakė Asta.

Astos Žukaitės-Nalivaikienės motinystės džiaugsmas, Kazio Maskvyčio mamos interviu bei Lietuvos olimpinės viltys – LNK.LT laidoje „Su sportu Adomas Grinius“.