Tada, kai Gintarė paaugo ir galėjo motyvuoti savo pasirinkimą, tėvai jai leido nebevalgyti mėsos. Bėgant metams maistui ji darėsi dar išrankesnė. Todėl dabar, pajutusi, kad kaupiasi nereikalingi kilogramai ar prasideda peršalimo ligos, ji renkasi skysčių dietą. Per dieną Ginatrė aiškino išgerianti 3 litrus šalto spaudimo sulčių, taigi alkio niekada nejaučianti. Skysčių dietos dienomis ypatingai pagerėja ir bendra organizmo savijauta. „Jeigu prasideda gripas, sloga, dvi trys dienos bado ir simptomų – kaip nebūta“, - „KK2 penktadienyje“ savaisiais atradimais dalinsis Gintarė.

Išgirdusi apie tai, kad ateityje kita laidos viešnia Valerija Lukjanova arba Amatuja maitinsisi vien tik Saulės energija, Gintarė liko apstulbusi. Ji sakė, kad būti Amatujos pasekėja nei už ką negalėtų, nes valgyti jai – labai patinka. tai vienas didžiausių gyvenimo malonumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)