„Aš taip džiaugiuosi, nes mėgstu vaikščioti į svečius, kad tik nereikėtų pačiam priiminėti svečių. „Muzikinė kaukė“ tuo ir įdomi, kad ant stalo nieko nebūna, būna tik dainos, gera nuotaika, judesys, talentingi žmonės, ir aš galiu visiems tiems, kurie manęs nuolat klausia, kodėl nėra manęs „Muzikinėje kaukėje“, pasakyti, kad aš esu, mielieji, ačiū jums, kurie žiūrit „Muzikinę kaukę“ ir išgyvenate, kad komisija surašo neteisingus balus. Šiandien visi balai bus teisingi“, – sako Vytenis Pauliukaitis.

Dvyliktą sezoną skaičiuojantis projektas kiekvienais metais stebina netikėtu dalyvių sąstatu ir puikiais jų kuriamais įkūnijimais. Vytenis Pauliukaitis nelepia, kad stebėjo laidas per televizorių ir stebėjosi, iš kur tiek talentingų žmonių mūsų šalyje ir kaip projekto kūrėjams pavyksta juos rasti, rašoma pranešime spaudai.

„Labai daug įdomių, skirtingų, talentingų žmonių susirenka į „Muzikinę kaukę“. Dainuoti, šokti, vaidinti, perteikti personažą nėra lengva, o štai, susirenka dešimtukas ir puikiausius dalykus daro, įspūdingiausius šou rengia, nuostabu“, – sako Vytenis.

Dar viena iš priežasčių, kodėl režisierius apsidžiaugė sulaukęs kvietimo atvykti į laidos filmavimą, tai galimybė pasėdėti komisijoje kartu su Jeronimu Miliumi. Nes būtent prieš gerus trylika metų Vytenis Pauliukaitis Kauno valstybiniame muzikiniame teatre statė miuziklą „Aida“, kuriame pagrindinį vaidmenį tuomet vaidino ir vis dar atlieka Jeronimas Milius.

Vytenis Pauliukaitis

„Šį vakarą visi būsime įsitempę, nes Vytenis turės pastabų ir mums! Iš tiesų mes su Vyteniu esame dirbę ir dar dabar dirbame kartu muzikiniame teatre, jis vienas pirmųjų režisierių, su kuriuo man yra tekę dirbti. Jis visada man sukelia daug streso ir mane įtempia, todėl labai džiaugiuosi, kad jis čia yra šį vakarą“, – juokauja Jeronimas Milius.

„Aš labai džiaugiuosi Jeronimu, per trylika metų, kiek mes pažįstami, jis labai užaugo, tapo žvaigžde, manau, jo laukia Holivudas!“ – komplimentų atlikėjui negaili Vytenis Pauliukaitis.

Vytenio apsilankymu „Muzikinėje kaukėje“ džiaugsis ir Livija Gradauskienė, kuri režisierių apdalins bučiniais.

„Nuostabi laida, daug sentimentų, yra tikrai labai stiprių pasirodymų, linkiu dalyviams sėkmės likusiose laidose, o žiūrovams efektingo finalo, nes akivaizdu, kad kas bepatektų, jūsų laukia stiprus reginys ir labai sunkus sprendimas, ką rinksite nugalėtoju“, – po filmavimo sakys Vytenis Pauliukaitis.

Šį šeštadienį „Muzikinėje kaukėje“ laukia dešimt naujų pasirodymų. Iki finalo lieka vos dvi savaitės, todėl kiekvienas balas tampa labai svarbus, o pasirodymai vis stipresni. Į finalą pateks tik keturi daugiausiai komisijos balų surinkę dalyviai, iš kurių nugalėtoją išrinks LNK televizijos žiūrovai balsuodami telefonu.

„Muzikinė kaukė“ – jau šeštadienį 19:30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją