Tačiau svarbiausia šventinės PBK programos dalis - pasaulinio garso atlikėjų pasirodymai. Žiūrovai per Naujuosius pirmą kartą ne tik išgirs, bet ir pamatys geriausias dainas, atliekamas paties sero Eltono Johno, grupės „Roxette“, prancūzų atlikėjo Garou, dainininkės Toni Braxton bei Stingo. 11 „Grammy“ apdovanojimų savo kolekcijoje turintis Stingas PBK žiūrovams padovanos 5 dainas. Tarp jų skambės ir populiariosios „Fragile“, „Englishman In New York“ bei „Russians“. Toni Braxton dainuos gyvai ir prašys Dmitrijaus Nagijevo nesudaužyti jos širdies. Prancūzų atlikėjas Garou atliks dainą „Belle“. Seras E. Johnas atliks tris dainas, o pasirodymą tęs Lietuvoje neužilgo koncertuosiantis švedų duetas „Roxette“.

Suprantama, Pirmojo Baltijos kanalo Naujametinėje programoje netrūks ir Rusijos dainininkų bei šokėjų.

Šventinę Naujametinės nakties nuotaiką kurs laidų „Yesterday Live“, „Didžiosios lenktynės“ ir „Didelis skirtumas“ herojai. Su Naujaisiais sveikins ir „Animacinių asmenybių“ veikėjai: Aleksandras Lukašenka, Silvija Berluskoni, Nikolia Sarkozi bei Karla Bruni. Žadama, kad programoje neabejotinai pasirodys šmaikščioji šou „Prožektorparishilton“ ketveriukė. Jau nufilmuotas ir pagrindinis Naujųjų metų nakties muzikinis šou „Dvi žvaigždės“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją