Interviu žinomas savo srities profesionalas atvirai papasakojo apie madingas, tačiau kartais mirtimi pasibaigiančias plastines operacijas, apie tai, su kokiomis problemomis į jį kreipiasi vyrai, kodėl pats kol kas nekoreguoja savo išvaizdos problemų, pavyzdžiui, užkritusių akių vokų, pas kolegas plastinės chirurgijos specialistus, pirmadienius Vaikų ligoninėje ir žinomų žmonių pokyčius „nuo makaronų dietos“.

Plastinės chirurgijos specialisto darbe remiasi savo asmenine filosofija

Plastinė chirurgija – daugeliui dar gana siaurai pažįstama sritis, tad nenuostabu, kad visi pacientai, atvykstantys į plastinės chirurgijos specialisto konsultacijas, turi savų lūkesčių, kurie neretai gali būti ir nepakankamai pagrįsti. D. Radzevičius – plastinės chirurgijos specialistas, į savo darbą ir klientus žvelgiantis rimtai bei atsakingai, o, svarbiausia – jis turi savą filosofiją, kuri jo darbe nepaleidžia niekada.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją