Anot žurnalistės ir televizijos laidų vedėjos G. Klimkaitės, nors šis renginys bus jos, kaip renginių vedėjos, debiutas, ji jaučiasi užtikrintai, kadangi šalia bus puikus kolega.

Greta Klimkaitė

„Delfi Titanai 2022“ yra labai gražus renginys ir esu įsitikinusi, jog svarbu atkreipti dėmesį į visuomenei nusipelniusius žmones, nes geri darbai įkvepia, o kartu džiaugiuosi, kad ir aš galėsiu prisidėti prie Titanų. Anksčiau šiuos apdovanojimus stebėjau per ekraną “, – artėjant renginiui sakė G. Klimkaitė.

Na, o J. Arlauskas pastebėjo, jog šiemet, nors renginys ir vyks MO muziejuje, dėl pandeminės situacijos taip pat bus labiau orientuojamasi į televizinę transliaciją.

Justinas Arlauskas

„Renginio vedimas man bus nauja ir atsakinga patirtis, tačiau kadangi ir vėl didelį dėmesį skirsime televizinei transliacijai, tikiu, kad viskas bus ne tik gerai, tačiau ir įdomu. Kaskart savo darbą stengiuosi atlikti kuo geriau, tad ir dabar esu pasirengęs atiduoti visas jėgas bei pasisemti naujos patirties.

Taip pat bus įdomu šios naujos užduoties imtis kartu su kolege Greta. Žinoma, esame puikiai pažįstami televizijos užkulisiuose, bet dirbant prieš kameras mūsų duetui „Delfi Titanai 2022“ taps debiutu. Kartu tai bus tikra šventė, nes bus apdovanojami nusipelnę žmones, kurie pasižymėjo savo profesinėje srityje, o kiti – visiems akivaizdūs lyderiai. Turiu prieš akis sąrašą, tačiau negaliu išduoti (juokiasi)“, – kalbėjo žinomas laidų bei renginių vedėjas J. Arlauskas.

Pasak televizijos laidų prodiuserio, kasmet nominacijos yra įvardijamos pagal žodžio „titanai“ raides bei kaskart reiškia kažką kito. Šiemet T reiškia tvirtybę, I – ištvermę, T – tvarumą, A – atmintį, N – nuoseklumą, A – atsidavimą ir I – iššūkį. Visa tai bus atspindėta ir renginyje.

Renginio transliacija vyks vasario 6 d. 21 val portale „Delfi“ ir televizijos kanale „Delfi TV“.

Daugiau apie renginį galite skaityti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)