Projekte varžėsi Vytautas Lukočius ir Karina Krysko-Skambinė, Natalija Bunkė ir Kęstutis Alčauskis, „Vig Roses“ ir Ramūnas Difartas, Oneida Kunsunga ir Tadas Juodsnukis, Anžela ir Ruslanas Kirilkinas, Arina ir Aleksandras Ivanauskas-Fara.

Projektas „Dvi žvaigždės“ buvo nufilmuotas iš anksto, todėl filmuojant finalinę laidą visi dalyviai buvo paprašyti suvaidinti savo džiaugsmą. Todėl pergalės džiaugsmą iš anksto suvaidino visos projekto poros.

Žiūrovai balsavo tiesiogiai. Susumavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad nenugalimais šio projekto lyderiais tapo R. Kirilkino ir Anželos pora. Šie atlikėjai ir tapo neginčijamais nugalėtojais.

Antroje vietoje liko ne daug nuo jų atsilikę „Vig Roses“ ir Ramūnas Difartas.

Projektas „Dvi žvaigždės“ baigėsi greičiau nei buvo planuota. Šią informaciją naujienų portalui DELFI patvirtino konkurso prodiuseris Modestas Karnaševičius.

„Planavome dviem laidomis daugiau. Tačiau taupymo sumetimais LRT sumažino. Laidos reitingai normalūs. Ne aš sprendžiu šituos dalykus, aš gaminu produktą“, - kalbėjo M. Karnaševičius.

Vyriausiasis LRT televizijos prodiuseris Audrius Giržadas tikino, kad priežastis, kodėl sutrumpinamas projektas, yra labai paprasta. 

„Įsiterpia daug visokių transliacijų. Todėl mes turime sustoti. Praleisti kelias savaites ir vėl grįžti prie projekto yra neracionalu. Už tai nusprendėme jį pabaigti anksčiau. Reitingai įsivažiuoja, o įsiterpus transliacijoms reikės „išsukinėti“ projektą iš naujo“, - DELFI kalbėjo A. Giržadas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)