Įdomu tai, jog daugelyje laidų būtent Paulius ir Ainė sulaukdavo komplimentų už įdedamą darbą ir išraiškingumą. Tačiau su kiekviena laida konkurencija tik stiprėja. Tai pastebėjo ir teisėjai.

Projektas „Šok su žvaigžde" kuriamas pagal originalų britų transliuotojo BBC formatą. Šou veda Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Tiesa, be profesionalų komisijos šokėjus vertina ir žiūrovai. Kiekvienas žiūrovo balsas yra lygiai tiek pat svarbus, kiek komisijos, tačiau šių balsų televizijos ekranuose nematome. Kaip per šį projektą balsavo žiūrovai bus galima išvysti tik finalinėje šokių laidoje.

1. Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas


Pirmąjį šokį sušokusi pora pelnė daugiau pastabų nei pagyrimų. Austėją J. Kučinskas perspėjo dėl pernelyg aukštai nuo parketo pakylančių pėdų. Tačiau pora nusipelnė pagyrimų už progresą. Ča ča ča sušokusi aktorės ir šokėjo pora pelnė 26 balus.

Visiškai naujas jų šokis sulaukė komplimentų už išraiškingumą, bet pastabų dėl techniškumo. Naujas jų šokis pelnė 23 balus.

2. Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė


E. Visockaitė šią porą pagyrė už tai, jog jiedu puikiai dera kartu. Tango sušokę Paulius ir Ainė tikrai liko pastebėti, bet daugiausiai komplimentų sulaukė ugningoji Ainė. Pirmasis jų šokis buvo įvertintas 26 balais.

Išraiškingieji P. Stravinskas ir A. Juzėnaitė antrajam savo pasirodymui pasirinko pasadoblį. Žvilgsnis, kova ir emocijos sužavėjo komisiją, kuri jiems skyrė 24 balus.

3. Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius


Temperamentingą šokį sušokę Ugnė ir Lukas tikrai užkūrė visą studiją, tačiau teisėjai pastebėjo ir tai, kad U. Siparė buvo kiek pavargusi. Tačiau, nepaisant nuovargio, jie tikrai spindėjo ant parketo ir pelnė 24 balus.

Vieni iš projekto lyderių antrajam pasirodymui pasirinko lėtą fokstrotą, kurį teisėjų komisija įvertino prastai ir skyrė tik 21 balą.

4. Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj

Tai pirmoji vakaro pora, kuri sulaukė didžiausių pagyrimų už savo šokį. Tiesa, po daugybės susižavėjusių teisėjų komplimentų pora išdavė, kad nėra įsitikinę, jog pasieks finalą Kaip bebūtų, jiems skyrė net 28 balus.

Pasadoblį antruoju šokiu pasirinkę scenos atstovai buvo įvertinti už savo nuotaikingą pasirodymą 25 balais.

5. Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius

Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius

Ča ča ča, kaip jau šoktą savo šokį, pasirinko ir S. Nainė bei jos šokių partneris L. Bernatavičius. Jie šokį sušoko puikiai. Simona šį vakarą sulaukė komplimento ir dėl užtikrintų judesių. Pirmasis jų tokis pelnė 25 balus.

Po energingo šokio Simona su savo šokių partneriu pasirinko Vienos valsą. Šis jų pasirodymas buvo įvertintas net 27 balais.

6. Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas

Paskutinė šį vakarą pasirodžiusi pora yra ir jauniausi projekto dalyviai. Atlikę modernų šokį jie gavo keletą pastabų ir buvo priversti pažadėti, kad šokdami antrą šokį vilkės puošnesnius drabužius. Pirmasis jų pasirodymas buvo įvertintas 24 balais.

Jau po antrojo šokio teisėjai juos įvertino kaip daugiausiai pasiekusią projekte porą. Jie išpildė ir pažadą - atrodė pritrenkiančiai. Teisėjai jų šokiui skyrė net 29 balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)