Provokuojamais, nepatogiais klausimais garsėjančiam Rolando Mackevičiaus ir Oskaro Wyganowskio duetui LNK serialo „Rimti reikalai“ aktorius Arnoldas Eisimantas prisipažino, kad sykį vairuodamas automobilį pateko į nepavydėtiną situaciją, rašoma pranešime spaudai.

Norėjo nubausti vairuotoją už chuliganišką elgesį gatvėje ir jam parodė vidurinį pirštą. Po kelių akimirkų suprato, kad šis gestas jam gali kainuoti darbą seriale, mat prie automobilio vairo sėdėjo žinomas serialų prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

„Buvo gandas, kad parodei Skaisgiriui „nepadorų ženklą“ ir nuo to laiko nebeturi darbo“, – provokuojančiai klausė R. Mackevičius.

„Bet nežinojau, kad aš būtent jam rodau. Buvo situacija gatvėje, lenkimas iš juostos į juostą, man reikėjo persirikiuoti, nes reikėjo sukti į kairę, o ten važiavo kažkokia oranžinė „audinė“ ir pradėjo man „signalint“, aš tiesiog jam parodžiau. Privažiuoju, žiūriu, Rolandas Skaisgirys“, – atviravo Arnoldas.

Arnoldas Eisimantas

Paklaustas, ar dabar išdrįstų parodyti vidurinį pirštą LNK serialo „Rimti reikalai“ prodiuseriui Andriui Urbanavičiui, lengvai susigėdo.

„Kol kas neturiu už ką jam jį rodyti“, – su šypsena veide kalbėjo A. Eisimantas.

Kalbėdamas su merginų grupe „Šeškės“ vedėjas R. Mackevičius neslėpė nusivylimo neseniai kino teatruose pasirodžiusio filmo „69 išpažintis“ turiniu. Pasak jo, jis tikėjosi kur kas pikantiškesnių kadrų.

„Aš buvau filme, man nepatiko, mane tiesiog nuvylė ir aš noriu atgauti pinigus, dėl to, kad aš tikėjausi dokumentikos. Pavyzdžiui, Goda su Ingrida bučiuojasi... Persirenginėja... O čia ką, tiesiog jos dirba... Dar ir scenarijuje parašyta, kad jūs nenorite kalbėti labai aštriomis temomis…“, – nusivylimo neslėpė Rolandas.

„O tu pabandyk užduoti klausimą“, – drąsiai rėžė grupės „Šeškės“ narė Ingrida Martinėkaitė.

Laida „3 Dublis“ televizijos ekranuose šeštadienio vakarą, 19:30 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)