Laidos vedėjas Audrius Bružas, atvykęs padėti Simonai susitvarkyti sandėliuko, neslėps – tokiame chaose jam būti dar neteko!

Kaip gi nenustebsi – tik atvėrus duris, iš patalpos pradės kristi pats įvairiausias, per ilgus metus didelės šeimos sukauptas turtas. „Labai džiaugiuosi, kad atvažiavai, bet dar labiau džiaugsiuosi, kai viską sutvarkęs išvažiuosi“, – žvelgdama į A. Bružą juokaus S. Lipnė.

Žinoma moteris neslėps – parodyti, kaip atrodo sandėliukas, jai yra gana gėda. Tačiau A. Bružas Simoną iškart nuramins: „Brangioji, kaip tai gėda? O pas ką sandėliukuose absoliuti tvarka? Kuris iš mūsų čia tobulas?“

Laida „Pasidaryk pats“

O tuomet, suvieniję jėgas su tvarkos eksperte Jovita Mikšte, Simona ir Audrius bandys netvarką pažaboti. „Labai norėčiau, kad po mūsų įdėtų pastangų sandėliuke tilptų net žoliapjovė“, – apie savo norus papasakos S. Lipnė.

Simona atviraus, kad pripažinti, jog namuose jai reikia pagalbos, buvo labai sunku. „Ilgai nesupratau, kad paprasčiausiai su viskuo – verslu, vaikais, asmeniniu gyvenimu – susitvarkyti paprasčiausiai nebespėju. Mano kasdienybė atrodydavo maždaug taip – išskalbi rūbų, išsidžiovini, sumeti juos į krūvą, ir visą savaitę iš tos krūvos ir trauki, kas tinka. Net nesusimąstydavau, kad, galbūt, galima gyventi ir kitaip“, – pasakos ji.

Visgi galiausiai žinoma moteris ėmė savęs klausti, ar tai – normalu? „Gal smagiau, kai rūbus imi iš lentynų, o ne iš skalbinių krūvos? Todėl su vyru pasitarėme ir vieningai nusprendėme – realybė yra tokia, kad mums reikia pagalbos. Patys visko aprėpti nebesuspėjame“, – pasakos S. Lipnė.

Moteris šiandien atvira: nuo tada, kai namus pradėjo tvarkyti kiti, jos gyvenime viskas gerokai prašviesėjo. „Taip gera sugrįžti į tvarkingus namus, kuriuose, kartu su visa šeima, vietoje nuolatinio tvarkymosi galime paprasčiausiai ilsėtis“, – TV3 laidai pasakos S. Lipnė.

Laida „Pasidaryk pats“

Taip ir su sandėliuku. Kaip ir daugelis kitų žmonių, Simona ten sunešdavo viską, kas pasitaikydavo po ranka. „Kito kelio, deja, nėra. Tvarką pradėsime įdiegti nuo daiktų iškraustymo“, – taip beprasidedant didiesiems darbams A. Bružo ir S. Lipnės komandą protins J. Mikštė.

Iš sandėliuko traukiant pačius įvairiausius daiktus – nuo slidžių, kastuvų iki kojūkų – netrūks ir juoko. „Tiesa, tarp šių daiktų yra nemažai ir tokių, kurie man primena tėtį, ir kuriuos išmesti sunkiai bepakyla ranka“, – taip laidoje atviraus S. Lipnė, tačiau A. Bružas jai patars atsiminimus apie brangius žmones geriau kaupti savo galvoje ir širdyje, o ne perpildytame sandėliuke.

Kovoje su netvarka vilties Simonai ir Audriui prarasti neleis tvarkos ekspertė J. Mikštė. O su žiūrovais ji pasidalins ir auksiniai patarimais. Pavyzdžiui, kaip kuo greičiau atsikovoti daiktų džiunglėmis virtusius namų plotus? Ir, svarbiausia, ką daryti, kad situacija nepasikartotų?

Kuo baigsis sandėliukų mūšis? Kokiais dar patarimais pasidalins tvarkos ekspertė J. Mikštė? Ir ką tokio svarbaus išmoks A. Bružas? Visi atsakymai – jau šį šeštadienio rytą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)