Myluodama vos pusės metų dukrytę Luką, pastaraisiais metais Asta daug laiko praleidžia Druskininkuose ir prisipažįsta šiandien esanti tokia laiminga, kad apie ką nors daugiau svajoti nė nedrįsta.

„Dabar mano meilė vyrui ir gyvenimui dar didesnė, o pastarasis pusmetis mane išskraidino labai labai toli“, – prisipažins Asta vos prasidėjus pokalbiui. Tapti mama ji svajojo net 12 metų, ir, kaip pasakos, padarė viską, kas tik įmanoma, kad šis troškimas išsipildytų.

Sporto žinių vedėja Asta Žukaitė-Nalivaikienė

Susilaukti vaikelio Asta pasakos bandžiusi visais įmanomais būdais – hormonų terapija, skatinimu specialiais vaistais, taip pat pagalbinio apvaisinimo būdu. Kiekviena nesėkmė bandant tapti tėvais, pasak Astos, jai bei vyrui, taip pat sporto žinių vedėjui ir žurnalistui Sauliui Nalivaikai, buvo labai skausminga. Vienu sunkiausių ir skausmingiausių išgyvenimų porai tapo pirmojo vaikelio praradimas, kurį patyrė dar prieš pagalbinio apvaisinimo procedūras.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Asta Žukaitė-Nalivaikienė apie sunkų kelią į motinystę:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją