„Niekada nesakyk niekada“, – interviu metu seną posakį cituos Modesta, prisiminusi prieš kelerius metus buvusius planus daugiau neturėti vaikų ir pradėti nuosavą verslą. Praėjusiais metais lietuvė susilaukė antro bendro vaikelio su britų verslininku, milijardieriumi Johnu Caudwellu, o planus pradėti nuosavą verslą pakeitė į pasiruošimą dirbti kartu su mylimuoju, rašoma pranešime spaudai.

„Johnas man yra paminėjęs, kad jam patiktų, jei aš būčiau namų šeimininke, nedirbčiau, prižiūrėčiau šeimos židinį, pasitikčiau svečius. Aš pasakiau labai atvirai, kad aš niekada gyvenime negalėčiau būti namų šeimininke, nes aš numirčiau, uždūsčiau, būčiau pati nelaimingiausia moteris pasaulyje. Šiandien, kad ir kaip keista būtų, galiu pripažinti, kad būdama namų šeimininke jaučiuosi tokia laiminga ir pilnaverte, nors prieš septynerius, ar aštuonerius kategoriškai sakiau tam ne“, – teigs M. Vžesniauskaitė.

Kodėl Modesta nenorėjo švęsti savo 40-mečio? Kas privertė ją pakeisti savo ambicingus planus ir pamiršti nuostatą niekada nebūti namų šeimininke? Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)