„Galiu tik pakartoti rinktinės vadovo Algimanto Pavilonio žodžius, kad neparodyti šio mačo būtų didžiulė nuodėmė. Džiugu, kad po ilgų derybų mums pavyko jį įsigyti. Ko gero, negali būti geresnės prieščempionatinės treniruotės kaip susitikimas su tokia stipria komanda, – sako šių ir pasaulio krepšinio čempionato rungtynių komentatorius Robertas Petrauskas. – Tiesa, rungtynių laikas ankstyvas ir mums keistas, bet tebūnie šis draugiškas susitikimas adaptaciniu periodu ne tik mūsų komandai, o ir tikriesiems krepšinio sirgaliams čia Lietuvoje.”

Dėl didžiulio Japonijos ir Lietuvos laiko skirtumo krepšinio rungtynės tiesiogiai per skaitmeninę palydovinę televiziją VIASAT ir nacionalinę televiziją TV3 dažnai bus transliuojamos anksti rytais, o kartojamos patogiu žiūrovams laiku vakarais. Taip pat TV3 televizija vakarais kartos ir mūsų šalies rinktinės konkurentų įdomiausias dienos rungtynes.

Daugiau nei 50 susitikimų, kuriuos rodys TV3 ir VIASAT, komentuos TV3 sporto žinių redaktorius ir vedėjas R.Petrauskas bei jam talkinsiantis kolega, sakoma pranešime žiniasklaidai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją