LNK parodys visas keturiolika serijų, kurios buvo sukurtos 1990 – 1995 metais. Poną Byną R. Atkinsonas sukūrė dar besimokydamas Oksfordo universiteto magistrantūroje, ir pats jį apibūdina kaip vaiką suaugusiojo kūne. Jums gal ir atrodo, kad labai paprasta įjungti televizorių, suremontuoti butą, nueiti į bažnyčią ar baseiną, bet tik ne ponui Bynui! Nutaisęs kvailą miną ir pavymui keldamas sumaištį, jis kasdienius darbus pavers išradingai sudėtingais, viską atliks absurdiškai smulkmeniškai.

Artėjančios vasaros nuotaikomis gyvenanti LNK kviečia ir moksleivius kuo greičiau sulaukti vasaros atostogų, padvigubindama programos dalį, skirtą mažiesiems žiūrovams. Jau nuo gegužės dvidešimtosios LNK kasdien transliuos po puspenktos valandos programos vaikams – animacinių filmų ir serialų. Du rinktinės animacijos ir serialų blokai prasideda nuo 6.20 ryte ir 13 valandos popiet.

Žiūrovų laukia naujos, ką tik pasaulį išvydusios „Vėžliukų nindzių“, „Agento šunyčio“ serijos, taip pat kultiniai „Madagaskaro pingvinai“ ir „Kung Fu Panda“. Vyresnių LNK gerbėjų laukia naujausi „Nickelodeon“ serialų „Didžioji sėkmė“, iKarli“, „Nugalėtoja“ sezonai.

Po animacinės programos bloko, vaikų ir jų mamų lauks linksmas, nemirtingas prestižiniams „Emmy” ir „Auksinio gaublio” apdovanojimams nominuotas amerikiečių serialas „Auklė” su tikrų tikriausia, visiems puikiai pažįstama skardžiabalse panele Fran.

Jau birželį LNK pradės naują vasaros televizijos sezoną, kuriame naujas projektas „Tikras gyvenimas“ su Daliumi Mertinu, antrasis žiūrovų įvertinto serialo „Namai, kur širdis“ sezonas, nauja realybės dokumentikos drama „K-11“ bei serialų ir filmų premjeros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)