„Vesti kulinarinę laidą man pačiam buvo netikėta!” – pripažįsta žinomas aktorius Giedrius Savickas.

Jau kuris laikas jis ir pats vis daugiau laiko praleidžia savo namų virtuvėje – mėgsta eksperimentuoti, itin domisi įvairiausiais virtuvės prietaisais, ir yra įsitikinęs, kad gaminti jam sekasi vis geriau. Pasak Giedriaus, laidos „Valgoma ar nevalgoma“ idėja jam artima, paprasta, bet ne prasta.

Šioje virtuvėje laidos vedėjas Giedrius su laidos svečiu ar viešnia drauge gamindami dalysis savo valgymo įpročiais, prisimins įvairius patiekalus ir su jais susijusias istorijas iš vaikystės, paauglystės ar šiandienos, rašoma pranešime spaudai. Laidose gaminami patiekalai bus visiems gerai žinomi ir dažnai valgomi – juos esame įpratę gamintis pusryčiams, pietums ar vakarienei.

Pirmosios laidos „Valgoma ar nevalgoma“ viešnia Veronika Montvydienė atskleis, kad vaikystėje prie stalo jai tekdavo praleisti ne vieną valandą, o labiausiai nekentė raugintų kopūstų sriubos. Į negyvenamąją salą, Giedriaus Savicko nuostabai, ji pasiimtų... kugelio.

Pirmojoje laidoje su Giedriumi Savicku žinoma moteris išbandė keturias grikių košės versijas ir atskleidė, kad jos vaikai taip pat valgo grikius.

„Nes yra priversti, – juokiasi Veronika. – Jiems sakau, kad, jei jau valgom, turim valgyti sveikai“.