Bambie Thug buvo itin emocionali, kai Airijos gyventojai išrinko ragana save pristačiusią žvaigždę atstovauti jų šaliai šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Nuo pat debiuto gerbėjus sužavėjo ši gotikinė karalienė ir tai, kaip ji iš tiesų atrodė be makiažo ir įmantrių kostiumų. Gerbėjus gali priblokšti, prisiminus nuotraukos, kuriose Bambie kažkada įamžinta, kai svajojo tapti balerina, pranešė „Irish Mirror“.

Bambie nusprendė studijuoti muzikinio teatro specialybę Londone, kur atrado savo gotikinį skambesį ir neįprastą stilių. Tačiau vaikystėje Bambie mėgo leisti laiką su draugais ir puoštis princesės atributais.

Vienoje nuotraukoje galima matyti, kaip atrodo Bambie. Įamžintoje akimirkoje Bambie pavaizduota apsirengusi balerinos kostiumu, o dar vienoje – be makiažo, pozavo su draugais.

Bambie Thug
Bambie Thug

Tikrasis Bambie Thug vardas yra Bambie Ray Robinson. Žvaigždė gimė 1994 m. ir užaugo Macroom mieste, Korke. Dainininkės mama yra airė, o tėvas – švedas, turi tris seseris.

Bambie Thug buvo diagnozuotas ADHD dėmesio stokos hiperaktyvumo sutrikimas. Bambie vakarėliuose linksmino specialiųjų poreikių turinčius vaikus iki kol persikėlė į Londoną studijuoti baleto.

Bambie ruošėsi tapti balerina, tačiau studijų metu patyrė rankos traumą, kuri privertė ją pasirinkti kitą specialybę.

Užaugusi Bambie prisipažino trokštanti būti dėmesio centre ir pasakė: „Tikrai norėjau dėmesio“.

Persikėlimas į Londoną 20-ties metų Bambie buvo reikšmingas savęs atradimas.

„Kai man buvo 20 metų, persikėliau į Londoną ir tada tikrai pajutau, kad tapau savimi. Tačiau ta, kad tvirtai išlikčiau savimi visų kitų akivaizdoje, reikia nuolat mokytis“, – sakė „Eurovizijos“ žvaigždė.

Bambie Thug

Tačiau nepaisant populiarumo internete, socialiniuose tinkluose, Bambie Thug sulaukė daugybės neapykantos kupinų komentarų.

„Atminkite, kad aš taip pat esu žmogus. Patyriau tiek daug traumų ir vis tiek skleidžiu meilę po kiekvieno sunkaus momento. Aš visada buvau Feniksas, o jūsų žodžiai ir iškreiptos pažiūros negali manęs įžeisti“, – vėliau rašė Bambie Thug.